Asia Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară. Milioane de români stau cu sufletul la gură, seară de seară, să vadă la ce probe mai sunt supuși concurenții lor favoriți. Seara trecută, aceștia au avut parte de una dintre cele mai grele zile pe care au trăit-o acolo, iar un întreg război a pornit între ei.

Asia Expres continuă!

Toți concurenții erau nevoiți să ajungă pe Valea Roșie, unde aveau de îndeplinit proba cu olăritul. Odată ajunși în cel mai apropiat oraș, aceștia nu reușeau să găsească locul respectiv, ia turcii odată întrebați nu făceau altceva decât să îi inducă în eroare. Cuza și Emi și-au dat seama, la un moment dat, că trebuie să iasă din oraș, dar aveau nevoie de o mașină pentru a reuși.

”I-am zis să ne plătească și noul taxi-ul… Șase kilometri, cât să fie. Într-un final, vine cu noi la stația de taxi, unde ne întâlnim cu tata Nicu și Lizi, care strigau pe taximetriști. Natanticu s-a băgat în fața noastră și omul nostru intră să ne plătească biletele și…. I-am zis că e al nostru, că vrea să ne plăteacsă taxi-ul, să nu se bage. L-au zăpăcit pe ăla și i-a luat pe ei și pe noi nu… Bă, nene, nu mi-l lua pe ăla de l-am convins eu să-mi plătească. Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greșeală a lui tata Nicu pe ziua de azi”, a zis Cuza.

Aceștia au găsit într-un final un domn care s-a oferit să le plătească taxy-ul, dar nu au avut noroc de el, pentru că Eliza și Cosmin l-au furat. Băieții s-au enervat la culme din cauza gestului disperat pe care l-au făcut, deoarece ei nu ar fi procedat niciodată în felul acesta și nu li se pare deloc corect.

”Nu treceți, pe aici nu trece nimeni”, a spus și Emi

”Nu-mi pasă, eu nu sunt aici să dau bine. Apar Emi și Cuza și să îi ducă pe ei erau vreo 10 kilometri, iar la noi erau vreo doi și ne-au luat pe noi. Noi eram aici, vorbeam cu omul. Ăla s-a și pus în fața mașinii, cumva, mai în glumă, mai în serios, că le-am luat taxiul. Competiția e competiție, puteau să fie și ei în locul nostru”, a mărturisit Cosmin Natanticu.