Reclamă
Reclamă

Complexul Energetic Oltenia anunță cu bucurie că angajații săi vor fi recompensați în această perioadă festivă. Cu ocazia sărbătorii lui Moș Nicolae, fiecare angajat va primi o primă în valoare de 200 de lei.

Această sumă va fi transferată direct pe cardurile angajaților pe data de 5 decembrie. În plus, cei care au copii în întreținere vor primi și plase cu dulciuri, pentru a le face sărbătorile mai dulci.

Prime de 200 de lei pentru acești angajați

Această primă de Moș Nicolae este prevăzută în Contractul Colectiv de Muncă al Complexului Energetic Oltenia, reconfirmându-se astfel angajamentul companiei față de binele angajaților săi. Mineri și energeticieni vor avea ocazia să se bucure și de alte beneficii în această lună.

Se dau 500 de lei de la stat în luna decembrie! Ei sunt românii care vor beneficia de bani de la Guvern

Reclamă

Pe lângă prima de Moș Nicolae, pe 12 decembrie va avea loc acordarea primei de Crăciun în valoare de 1.300 de lei pentru angajații companiei energetice. Mai mult, pe 15 decembrie, angajaților le va fi virată lichidarea la salariu în conturile lor.

Ulterior, pe data de 20 decembrie, va fi plătită în prima tranșă economia la fondul de salarii, care constituie 1.000 de lei net dintr-un total de 1.512 lei net. În încheiere, pe 27 decembrie, minerii și energeticienii vor primi avansul salarial.

Așteptări și beneficii pentru angajați în luna decembrie

Cu toții știm că în decembrie, atât angajații din sectorul public, cât și cei din mediul privat așteaptă cu nerăbdare cadouri de la societățile la care lucrează.

Fie că este vorba despre sume suplimentare de bani, tichete cadou sau alte beneficii precum „prima de porc de Crăciun”, toată lumea se bucură să primească aceste mici atenții din partea angajatorilor lor, deoarece se simt apreciați la locul de muncă.

Totuși, nu toți angajații sunt la fel de mulțumiți. Austeritatea fiscală impusă de Guvern și impozitele ridicate au creat o presiune financiară asupra angajatorilor, care nu le permite să ofere recompense financiare suplimentare de sărbători.

Așadar, nu toți oamenii sunt încântați să primească doar câțiva bănuți în plus în această perioadă.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro