„Aproape în fiecare noapte dorm foarte puțin. Pentru că aproape în fiecare noapte filmăm ceremonia focului.”

Fanii „Insula iubirii” se pot bucura. Filmările pentru un nou sezon al emisiunii au început. Radu Vâlcan, concurenții și ispitele deja au plecat în Thailanda. Relațiile se testează din nou, iar în curând telespectatorii vor afla cine a rezistat și a trecut testul și cine nu. Radu Vâlcan a vorbit despre noul sezon al emisiunii.

În urmă cu doar câteva zile, Radu Vâlcan și-a luat rămas bun de la familie și a plecat în Thailanda. Acesta este gata să își intre în rol și să îi primească pe noii concurenți în paradisul cald. Este nerăbdător să cunoască poveștile de iubire ale concurenților din nou sezon și să vadă cine va rezista ispitei. Radu Vâlcan a dezvăluit că noul sezon va ajunge în curând îi fața telespectatorilor.

De ani de zile, Radu Vâlcan se află la cârma emisiunii „Insula iubirii” și recunoaște că misiunea nu este una ușoară. Se pare că în spatele camerelor este multă muncă, iar prezentatorul abia apucă doar câteva ore de somn. Pentru ca produsul finit să ajungă în fața telespectatorilor întreaga echipă muncește zi și noapte.

„Aproape în fiecare noapte dorm foarte puțin. Pentru că aproape în fiecare noapte filmăm ceremonia focului. Dorm puțin din momentul în care mă urc în avion, deja sunt conectat 100% la emisiune și preocuparea mea principală este asta. Așa că mai puțin somn și mai multă concentrare.

Toate momentele sunt intense. În special, ceremonia finală. Ceremonia focului este momentul în care mă întâlnesc cu toți concurenții atitudinea lor unul față de celălalt… Cred că acela este momentul cel mai intens. În toate sezoanele așa s-a întâmplat.”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars.

Se dă startul unui nou sezon „Insula iubirii”! Radu Vâlcan, dezvăluiri din spatele camerelor
Instagram

Adela Popescu a rămas singură

Cu Radu Vâlcan plecat în Thailanda, Adela Popescu a rămas singură cu cei trei copii. Despărțirea, ca în fiecare an, a fost una grea, însă de această dată vedeta nu și-a permis să sufere prea mult. Viața cu trei copii mici nu este una prea ușoară, așa că Adela Popesc a trebuit să se regrupeze repede. Și-a organizat bine treburile, iar pentru a supraviețui cât timp soțul său este plecat a chemat repede întăriri.

„Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce rău se uită, ce e bun, e bine primit. Dacă până acum lăcrimăm nițel după despărțirile de la aeroport… De dată asta m-am făcut că nu bag de seama golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă etc.

Pentru că, real, cu trei copii acasă, cu programe diferite de dus-adus la școală/grădi, opționale, activități, cumpărături, lansări de piese, emisiuni, finală «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», campanii, manichiuri etc., chiar nu mai e timp de văicăreli. În consecință, doamna Doina, tu când ai de gând să vii la București? Nu te-ai săturat de vacanță?”, a spus Adela Popescu.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.