Persoanele care întrețin relații intime în afara căsătoriei vor ajunge la închisoare! Se dă lege. 

Parlamentul acestei țări vrea să îi condamne la închisoare pe cei care întrețin relații intime, însă nu sunt căsătoriți. Măsura va fi valabilă atât pentru străini, cât și pentru locuitorii țării. 

Este vorba despre Indonezia. Parlamentul acestei țări intenționează să introducă o lege prin care persoanele care întrețin relații intime, și nu sunt căsătorite, ar putea ajunge la închisoare. Nu contează dacă aceste persoane sunt cetățeni ai țării sau străini. Măsura va fi valabilă pentru toți cei care ajung în această țară și ar urma să fie votată în câteva zile. 

Lege dură în Indonezia: Ce pățesc cei care întrețin relații intime în afara căsătoriei

Totul s-ar putea întâmpla în ultima lună din an. Persoanele care vor întreține relații sexuale în Indonezia, în afara căsătoriei, ar putea fi condamnate la închisoare până la un an. Unul dintre politicienii care susține această lege, Bambang Wuryanto, susține că legea ar putea fi votată chiar în această săptămână. 

De asemenea, în ceea ce privește pedeapsa pentru adulter, aceasta va intra în vigoare dacă vor exista persoane care vor depune plângeri la autorități. Când vine vorba de persoanele căsătorite, partea îndreptățită să depună plângere este soțul sau soția. 

Se dă lege! Persoanele care întrețin relații intime în afara căsătoriei vor fi condamnate la închisoare
Colaj Substantial

De asemenea, legea va permite părinților persoanelor necăsătorite să îi denunțe pe copiii lor, dacă aceștia întrețin relații intime și nu sunt căsătorite. 

Legea, valabilă și pentru turiști

Afaceriștii sunt deja în alertă. Aceștia sunt îngrijorați cu privire la modul în care ar putea fi afectată imaginea Indoneziei dacă se va da această lege. Clar, mult mai puțini turiști vor vizita această țară. 

Această lege ar fi trebuit să fie adoptată în anul 2019, însă au avut loc foarte multe proteste, iar politicienii au renunțat. În anul 2021, o femeie și un bărbat au fost biciuiți, fiindcă au fost surprinși prea aproape unul de altul. Mai mult decât atât, doi bărbați au fost biciuiți de 40 de ori fiindcă s-au îmbătat. Legea este foarte dură în această țară și îi afectează și pe turiști, nu doar pe cetățeni. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.