Anunț important pentru români! Se dau salarii imense. Anunț important de la ANOFM.  

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță că la nivel național sunt disponibile mai multe locuri de muncă. În acest context, marile companii care duc lipsă de personal, oferă salarii atractive pentru cei care vor să se angajeze. 

În acest moment, pe piața muncii din România sunt disponibile 34.000 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, aproape 1.800 sunt destinate absolvenților de studii superioare, iar aproximativ 5.500 sunt destinate persoanelor care au studii liceale sau postliceale. 

În acest moment, firmele din România vor să angajeze în special IT-iști, specialiști în marketing digital, experți axați pe vânzări, angajați în sectorul turistic, în transporturi sau logistică. 

Roxana Drăghici, șefa de vânzări de la eJobs România, a menționat că pe platforma de recrutare au fost postate, de la începutul anului în curs, peste 13.000 de anunțuri de angajare pentru candidații din sectoarele de activitate de mai sus. Se oferă următoarele salarii pentru cei care vor să lucreze în domeniile respective: 

Salarii de peste 6.000 de lei

IT-iștii – în medie 6.000 de lei net/pe lună; 

specialiștii în marketing digital – în medie 3.500 de lei net/pe lună; 

specialiștii în vânzări – în medie 3.100 de lei net/pe lună; 

angajații din industria ospitalității – 3.200 de lei net/pe lună; 

angajații din transporturi – 3.500 de lei net în medie/pe lună; 

angajații din logistică – în medie 3.300 de lei net/pe lună. 

În prezent, pe eJobs sunt disponibile aproape 30.000 de locuri de muncă atât ala noi în țară, cât și în străinătate. În același timp, IT-ul rămâne cel mai bine plătit job la noi în țară și în anul 2023. 

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță că la nivel național sunt disponibile mai multe locuri de muncă. În acest context, marile companii care duc lipsă de personal, oferă salarii atractive pentru cei care vor să se angajeze. 
Colaj Substantial

IT-iștii sunt cel mai bine plătiți

Anul trecut, Ana Vișian, marleting manager la BestJobs România, a precizat că joburile în IT sunt cele mai bine plătite. În special, funcțiile de senior care cer atât cunoștințe tehnice, dar și abilități de coordonare și management sunt plătite foarte bine. 

„Câteva dintre aceste poziții sunt Data Engineer, pentru care un candidat poate câștiga 2.900 euro net lunar, Dezvoltator software, cu un salariu de 2.500 euro, Inginer DevOps sau Inginer ERP, ambele remunerate cu 2.700 euro și Business Analyst, care poate accesa un salariu mediu de 2.000 euro”, a precizat în trecut Ana Vișian 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.