Reclamă
Reclamă

Mai este puțin timp și la sfârșitul anului, Clejanii se pregătesc să plece în America, unde vor susține concerte pentru marile comunități de români de acolo. De data aceasta, ei pleacă în formulă completă, cu orchestra, dar și cu copiii, Margherita și Constantin Fulgeraș, care este cunoscut sub numele de “Fulgy”.

Vioricașși Ioniță Manole, Margherita și Fulgy vor cânta pentru românii stabiliți peste Ocean, în diferite locuri din America. Concertele vor avea loc pe data de 15 noiembrie în Philadelphia, in 30 noiembrie la Detroit, la 1 decembrie în Cleveland și pe 7 decembrie in Florida. Clejanii nu au definitivat încă toate concertele, ceea ce înseamnă că ar mai putea apărea date și locații noi.

Cu această ocazie Clejanii și-au propus să viziteze anumite obiective turistice dar și să-i facă o vizită lui Johnny Depp, care este prieten cu Ioniță din anul 2000. El l-a întâlnit pe binecunoscutul actor de la Hollywood, pe platoul de filmare a peliculei “Omul care a plâns”. În perioada de o lună și jumătate, petrecută acolo, Ioniță și colegii lui din vechiul Taraf De Haidouks, l-au impresionat de-a dreptul pe Johnny Depp. După câtva timp, lăutarii au fost invitați sâ-l viziteze în Franta, la casa lui unde locuia pe acea vreme, cu Vanessa Paradis, o solistă franceza foarte cunoscută.

Reclamă
Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro