Interpreții de manele își țin fanii în suspans

Doi dintre cei mai faimoși foști concurenți ai emisiunii matrimoniale difuzate la Kanal D au devenit cei mai buni prieteni. Ei bine, cu siguranță v-ați dat deja seama că este vorba despre Jador și Bogdan Mocanu. Tinerii au devenit celebri peste noapte, după ce și-au expus talentele în fața telespectatorilor.

Carismatici amândoi, cântăreții s-au făcut repede simpatizați. În cercul lor de prieteni se regăsește și Nikolas Sax, care, de asemenea a rupt topurile muzicale cu piesele sale. Recent, ei și-au unit forțele și s-au pus pe creat un proiect care va fi la dispoziția fanilor în curând, cel mai probabil.

Pontul a fost livrat printr-un filmuleț

Pentru ca urmăritorii să afle că ceva se pune la cale, Nikolas Sax a făcut un videoclip chiar din studioul muzical. În cadru apare Bogdan Mocanu și Jador, semn că urmează să se lanseze o piesă pentru care au colaborat toți trei. Mai mult decât atât, cântărețul de manele a lăsat și puțin loc de interpretare. Astfel, a adăugat la descrierea filmulețului că își lasă fanii să ghicească ce se întâmplă, de fapt.

Situația este mai mult decât evidentă și, dacă noi ne-am prins, nici internauții nu s-au lăsat mai prejos. Oamenii din mediul online au luat cu asalt secțiunea de comentarii și i-au transmis lui Nikolas Sax (pentru că el a divulgat secretul) cele mai frumoase gânduri.

@nikolassaxVa lasam pe voi sa comentati !! Va iubim mult ❤️ stiu ca va bucurati sa ne vedeti din nou impreuna ❤️♬ sunet original – Gabiiiii❤️☕

Tânărul cântăreț a strâns la postarea sa numeroase aprecieri și mesaje. Mulți dintre cei care au comentat nu s-au așteptat la o astfel de colaborare. Însă, sunt nerăbdători să asculte ce au pregătit cei trei artiști.

„Super! De abia aștept să scoateți iar piese ca pe vremuri”, „Acum s-au unit legendele pe bune”, „Când piesă nouă?”, „Mă bucur foarte mult că sunteți din nou împreună”, „Frați până la moarte”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-au transmis internauții.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii