Ultimele zile au fost destul de frumoase în toate regiunile țării, însă acum, meteorologii nu au vești bune. În ziua de Paște se înregistrează temperaturi destul de scăzute pentru această parte a lunii. Iarna pare că se întoarce în România.

Reclamă

Vremea se strică în toată ţara, în prima zi de Paște. Temperaturile sunt în scădere.
În cea mai mare parte a țării vor exista condiții de precipitații, iar la munte, acestea se vor semnala sub formă de lapoviţă şi ninsoare, arată prognoza meteo.

Cum va fi vremea în prima zi de Paște

Vremea va fi caldă pe teritoriul țării, cu precădere în regiunile sudice și sud-vestice.
Aici, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la deal și în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Transilvania, iar de scurtă durată și asociate ploilor.

” Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral și 27 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime, în general, între 0 și 11 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.”, potrivit ANM.

Meteo a doua zi de Paște

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă de primăvară. Termometrele înregistrează valori mici în toate regiunile țării.
Cerul va fi variabil, mai mult noros, în regiunile nord-vestice.

Vântul va sufla slab, până la moderat, cu intensificări temporare în nord-est și est, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, iar cele minime -5 și 6 grade. Spre dimineață izolat va fi brumă, potrivit ANM.