Cântărețul de muzică populară s-a stins din viață pe 6 noiembrie, după ce a suferit un șoc septic. Petrică Mâțu Stoian trecuse de ghearele virusului COVID-19 și făcea tratament de recuperare la o clinică privată din Caraș-Severin.

După trecerea în neființă a artistului, cei de la DSP au realizat o anchetă, în urma căreia s-au înregistrat mai multe nereguli. Maria Tărchilă nu poate accepta pierderea fratelui ei și a declarat că medicii l-ar fi putut salva, dar nu i-au verificat dosarul.

Care este concluzia trasă despre moartea lui Petrică Mâțu Stoian?

Femeia a ajuns în urma cercetărilor efectutae de DSP, la concluzia că fratele ei a murit, deși mai avea zile. Regretatul cântăreț ar fi trăit și acum dacă analizele sale erau consultate de un medic specializat înainte să aibă loc tratamentul.

„Am dosarul lui, cum și-a făcut la Craiova, tot ce trebuia. Dacă se uita un medic pe el își dădea seama că nu are ce căuta Petrică acolo. Trebuia să îl trimită acasă. El a murit cu zile. E groaznic. Și acolo la Oravița doctorița trebuia să-l trimită imediat în Timișoara, nicidecum în Reșița. Acolo nu aveau medicamente. A trebuit să fugim prin farmacii să adunăm medicamente.”, a explicat sora lui Petrică Mâțu Stoian.

Se adâncește misterul morții lui Petrică Mâțu Stoian. Sora artistului, declarații dure: „A murit cu zile”
Facebook

Autopsia îndrăgitului muzician a confirmat temerile surorii sale

Deși nu i-a fost ușor să accepte realizarea unei autopsii, Maria a vrut să afle adevărul pentru care fratele ei s-a stins atât de repede. Fiind sânge din sângele lui, femeia avea o presimțire rea și chiar așa a fost. Aceasta suspectează în urma rezultatului că doctorii de la clinica unde a fost Petrică internat au făcut o greșeală.

„După autopsie m-au întrebat dacă știam că este bolnav de plămâni. Plămânii trebuie să fie roz și ai lui erau maro. Dacă au fost maro înseamnă că la clinică s-a întâmplat ceva. Înainte, pe hârtiile de la Craiova nu avea maro plămânii. Dacă era trimis în Timișoara scăpa. Nu îmi vine să cred ce repede a murit”, a mai declarat Maria Tărchilă.