Cel mai cunoscut numerolog din România, Mihai Voropchievici a analizat scrisul polițistului care a lovit cu mașina doua fetițe. Una dintre acestea, Raisa a decedat, iar prietena sa, a ajuns la spital. 

În vârsta de 70 de ani, numerologul a studiat astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii, dedicându-și toată viața sa acestor domenii care l-au fascinat.

Ce spune Mihai Voropchievici

Pentru a oferi o analiza grafologică completă a scrisorii, Mihai Voropchievici a studiat forma literelor, distanța între litere și rânduri, felul scrisului, dacă este drept sau aplecat, dar și alte specificații. Numerologul are cunoștiințe vaste în domeniu, și a prezentat cele descoperite în cadrul emisiunii „Exces de putere”. Acesta a explicat că temperamentul polițistului se încadrează în mai multe tipologii, atât bune, cât și mai puțin bune, de exemplu poate ajunge la violență extrem de rapid.

„Caligrafia indică următoarele tipologii: caracterul – curajos, întreprinzător, tentație de dur și agresiv și ranchiunos. Dar, impetuos, nerăbdător, câteodată violent, sincer și autoritar. Foarte muncitor, cu spirit de decizie și reușită rapidă. Reușita asta rapidă ați văzut-o și v-ați întrebat cum de a avut acces așa de repede în Poliție. Sensibilitate la nivelul capului, posibile răni, operații. Fire independentă, individualistă, care nu acceptă imixtiuni ale altor persoane în deciziile lui.

Orgolios și împrăștiat, acționează pe impuls, dar foarte bun în comunicare. Citind inițial scrisoarea am avut senzația că parcă cineva i-a dictat textul acesta, dar din ce am găsit aici este o persoană foarte bună în comunicare. Ideile îi vin pe parcursul scrierii acestei scrisori – este foarte bun și în scris și în vorbit. Dar, are instabilitate, impulsivitate și mult teribilism. Undeva buclele unor litere îți arată că este o fire discriminatoare, dar este foarte inteligent, dar și introvertit. Este analitic Are o mare doză de egoism, adică ajută, dar nu se implică emoțional, adică undeva are nuanțe de actor.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.