Scorpions este formația rock germană care este recunoscută drept una dintre cele mai vechi componente ale lumii rock-ului. Aceștia oferă de decenii hituri. Sun poate cei mai cunoscuți ambasadori ai rock-ului din întreaga lume. În prezent au o vechime de peste 48 de ani. Se pare că în anul 1972 lansează primul lor album, Lonesome Crow. Scorpions a promovat intens primul lor album, cântând la mai multe concerte ca deschidere pentru formații ca Uriah Heep sau Fleetwood Mac. Scorpions reușește să fascinze încă din anul 1965, an în care se formează trupa. Au trecut aproape 55 de ani de existență și rămân la fel de fascinanți.

Scorpions ne oferă mereu hituri

Rămâne o formație destul de bine închegată, se pare că singurul membru constant al formației rămâne chitaristul Rudolf Schenker. Chiar dacă Klaus Meine este vocalistul principal pe toate albumele lor de studio. Scorpions era atât de celebră încât, în anul 1978,atunci când chitaristul John Roth alege să părăsească Scorpions în favoarea unei cariere solo, un număr de 140  de chitariști vor să-l înlocuiască. Cu toate acestea după atât de lungi căutări niciunul dintre ei nu este ales. Asta pentru că nu se prezentase omul potrivit la audiții. Trupa va fi completă numai după venirea lui Michael Schenker, care fusese concediat de formația UFO.

Albumul Blackout îi transformă pe Scorpions în rock-staruri internaționale. Iar următorul disc Love at First Sting (1984) le confirmă în mod absolut poziția de rock staruri. Prin el sunt promovate hiturile Rock You Like a Hurricane, Bad Boys Running Wild. Dar și celebra baladă Still Loving You. Practic albumul le depășește așteptările, acesta atingând rapid 2 milioane de exemplare vândute în SUA. Iar în Franța, single-ul Still Loving You se vinde în 1.7 milioane de exemplare. Se declanșează o isterie în rândul fanilor unică până atunci. Întâlnită doar pe vremea Beatles-ilor.  În momentul de față formația este una din cele mai bine-vândute din istorie, având o cifră record de vânzări undeva la 100 de milioane de înregistrări în toată lumea.