Cea mai mare aplicație de mesagerie din lume, WhatsApp, face modificări radicale! Toți cei care o folosesc trebuie să știe acest lucru. 

WhatsApp, aplicație deținută de compania Meta, va aduce un plus de eficiență la mesagerie. Mai exact, aceasta le va pune la dispoziție utilizatorilor un link de acces în videoconversații. Acest link va putea fi partajat într-un apel cu familia sau cu prietenii. În acest sens, mai multe persoane vor putea să fie prezente într-o conversație, în același timp. 

Schimbări radicale la WhatsApp

Cât de curând, utilizatorii WhatsApp vor putea comunica mai ușor cu rudele, prietenii, colegii de muncă sau șefii. Aplicația le calcă pe urme celor de la Google Meet sau Zoom care deja pun la dispoziție un link de acces în videoconversații. Acum și WhatsApp vrea să facă același lucru, potrivit engadget.com.  

Până în prezent, cei care foloseau aplicația puteau partaja doar link-urile grupurilor din aplicație. În acest sens, alți useri puteau să li se alăture. Cu noua modificare linkurile se vor putea trimite și utilizatorilor individuali, fără a mai exista condiția ca aceștia să facă parte dintr-un anumit grup. De asemenea, nu vor conta dacă folosești un smartphone, un PC sau un Mac. Va exiata opțiunea de a crea un link pentru apelul audio sau video sub fila „Apeluri”. 

Schimbări radicale la WhatsApp! Ce au decis șefii companiei: Toți utilizatorii vor avea acces!
Social media

„Lansăm link-uri de acces pentru apelurile de pe WhatsApp începând din această săptămână, deși puteți partaja un link pentru a începe un apel cu o singură atingere”, a spus Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, companie care deține WhatsApp, pe Facebook. 

De asemenea, WhatsApp a început să testeze apelurile video de grup criptate cu până la 32 de utilizatori simultan. Nu au fost făcute momentan mai multe informații despre această 9 funcție. 

Acești utilizatori nu vor mai avea WhatsApp

O veste proastă însă dată de cei de la WhatsApp este că în luna octombrie, aplicația nu va mai putea fi accesibilă pentru anumiți utilizatori ai serviciului de comunicare. Este vorba despre persoanele care au telefoane cu sisteme de operare vechi. 

Astfel, dispozitivele ce încă rulează Android 4.0.4 sau mai vechi, precum și cele care au iOS 9 sau mai vechi nu vor mai putea rula aplicația. Totul se va întâmpla din data de 24 octombrie. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.