Așteptarea a luat sfârșit pentru toți iubitorii de modă și stil.

„Bravo, ai stil!” revine la Kanal D, iar emoțiile sunt extrem de mari pentru Ilinca Vandici. Aceasta va prezenta, din nou, emisiunea și se așteaptă la tot felul de surprize. Până acum, cei din producție nu au dat prea multe detalii, dar Ilinca nu s-a putut abține.

Fără doar și poate, „Bravo, ai stil!” este o emisiune fenomen. Au trecut mai bine de 7 ani de când a avut debutul, iar fanii încă și-o doresc pe micile ecrane. După o pauză de luni bune, producătorii au decis să asculte dorințele celor de acasă. Drept urmare, emisiunea cu și despre stil prezentată de Ilinca Vandici va reveni în 2023 cu și mai multe surprize pentru fani.

Vedeta este foarte recunoscătoare producătorilor pentru ocazia pe care i-au oferit-o de a prezenta și anul acesta. De fapt, Ilinca este singurul nume din garda veche confirmat și în sezonul acesta. Producătorii au păstrat misterul și nu au mai dezvăluit niciun nume care va putea fi revăzut pe micile ecrane.

Schimbări pe ultima sută de metri la „Bravo, ai stil!”. Anunțul a fost făcut de către Ilinca Vandici
Social media

Ilinca Vandici a dus lipsa acestui proiect

Fanii nu știu nici măcar cine face parte din juriul sau dacă vor fi aceiași membri ca până acum. Însă, un lucru este cert. Cele care vor defila prin fața juraților nu vor mai fi vedete, ci vor fi doamne și domnișoare obișnuite. Cei de la Kanal D au decis să reia formatele inițiale care au avut și cea mai mare priză la public.

Vestea fost confirmată și de Ilinca Vandici, care a spus de fiecare dată că s-a deschis castingul pentru doritoare. Totuși, fanii au observat că Ruxi și Alexandra Ungureanu au filmat materiale împreună, așa că nu este exclus ca și ele să aibă un rol în nou sezon. Ambele au fost câștigătoare, așa că este posibil să ocupe chiar un scaun de jurat.

„Este castingul deschis încă de anul trecut. Acest sezon o să fie fără celebrități. Asta înseamnă că orice doamnă și dominșoară care își dorește să strălucească și să fie în lumina reflectoarelor, trebuie să vină să ne cunoască. Să se bucure de experiența asta absolut fabuloasă pe care o dă acest show fenomen. (…)

Pot să spun așa din casă că deja sunt înscrise 700 de persoane. Castingul încă este deschis. Este al 8 sezon și vine cu o energie foarte, foarte bună și mi se pare că este un fel de reîntoarcere la rădăcini”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit radioimpuls.ro.