Schimbare neprevăzută la Antena 1. Emisiunea “Acces Direct“ a schimbat ora de difuzare la TV. Prezentatoarea, Mirela Vaida va fi prezentă mai devreme față de ora 16:30, pe ecranele telespectatorilor. Acest anunț a surprins pe toată lumea.

Schimbare neprevăzută în grila canalului Antena 1! “Acces Direct“, una din cele mai urmărite emisiuni ale postului, a schimbat ora de difuzare începând de astăzi, 2 decembrie 2021. Emisiunea va începe cu 30 de minute mai devreme decât înainte, astfel că Mirela Vaida își va întâmpina telespectatorii de la ora 16:00 pe micile ecrane.

Ce schimbări se produc la „Acces Direct”

Potrivit Spynews, prezentatoarea, Mirela Vaida alături de echipa “Acces Direct“ pregătesc mai multe surprize pentru fanii emisiunii, dar aceste detalii vor fi anunțate abia luna viitoare, în ianuarie. Totodată, în ultimul timp, emisiunea a schimbat decorul pe care îl avea, iar următorii acesteia s-au declarat încântați de noile modificări.

Ieri, de Ziua Națională a României, toată lumea a sărbătorit, iar vedetele nu au fost excluse de la această sărbătoare. Printre vedetele care au postat mesaje de mândrie și fotografii de Ziua Națională se află și prezentatoarea “Acces Direct“. Mirela Vaida a transmis un mesaj plin de iubire pentru România, alături de o poză unde apare alături de fiica ei, Carla.

Schimbări în grila Antenei 1. Ce se întâmplă cu emisiunea "Acces Direct"
Social Media

„La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni! Să fim uniți, împliniți, sănătoși, să nu ne uitam rădăcinile, neamul din care venim, tradițiile, doinele, poeziile! Să ne crestem copiii în credință față de Dumnezeu, sa-i învățăm să-și iubească limba, bunicii, țara, folclorul!

Oriunde ne va purta destinul, să nu uităm niciodata cine suntem: un popor bogat, sufletist, iubitor de familie, de tradiție, de neam! Și, oricât am fi de departe, să nu uităm că „acasă” trebuie să ne adunăm întotdeauna! Acasă e aici, în vatra noastră, România! La mulți ani, români, oriunde v-ați afla! Dumnezeu să fie cu noi, cu fiecare, în fiecare ceas! La mulți ani, România!“, a scris Mirela Vaida pe contul de Instagram.