Castingul pentru noul sezon Puterea Dragostei a început! Telespectatorii show-ului de la Kanal D îi vor putea urmări pe noii concurenți în casă nouă. Show-ul matrimonial se mută la București, după ce producătorii de la Kanal D au decis să renunțe la filmările din Turcia.

Prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, va filma sezonul 5 la București, unde deja s-a dat startul înscrierilor.

Emisiunea Puterea Dragostei se va filma la București

„Casa Puterea Dragostei se mută în România și un nou sezon al show-ului, în care doar iubirea va conta, se pregătește la Kanal D”, au anunțat producătorii emisiunii matrimoniale, pe Instagram.

foto: Instagram

Toate persoanele care au deja 18 ani împliniți și sunt interesate să-și găsească marea dragoste au posibilitatea să se înscrie de pe acum la Puterea Dragostei. Ele trebuie numai să acceseze casting.kanald.ro.

Emisiunea Puterea Dragostei se filmează de trei ani. Cristina Mihaela Dorobanțu a lăsat un mesaj emoționant cu această ocazie, pe rețelele de socializare.

„Astăzi am sărbătorit 3 ani de Puterea Dragostei! Emisiunea care unește suflete! Zilele cu audiențe record se datorează vouă, celor ce zi de zi luați parte la visul nostru, iar pentru asta vă mulțumim din suflet!”, a scris prezentatoarea tv.

Andreea Mantea a renunțat la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a ținut să lămurească lucrurile în ceea ce privește motivul pentru care a decis să nu mai prezinte show-ul matrimonial Puterea Dragostei, de la Kanal D.

Vedeta a moderat emisiunea Puterea Dragostei, timp de două sezoane. În cel de-al treilea sezon, vedeta a decis să părăsească Turcia.

”Am renunțat la această emisiune nu pentru că mi-a fost greu, nu pentru că mi-a fost rău! Am renunțat tocmai pentru că era prea frumos! Adică… concurenții aveau atât de multe trăiri și lucruri frumoase! Aveam senzația că viața mea e pusă pe pauză, că niciodată nu aveam timp să vin acasă, aveam senzația că niciodată nu aveam timp să fac nimic din ce-mi doream! Am ales să rezist pentru că îmi plăcea foarte mult!

Dar am luat această hotărâre pentru David! Nu mai era vorba despre mine! Toată tinerețea mea am lucrat și nu am ținut cont unde mergem, cât durează. Nu mi-am ales eu să lucrez în televiziune, pur și simplu așa mi-a fost dat, așa mi-a fost scris! Ador să lucrez! Dar, iată că fiecare proiect m-a adus până aici! Vrea să lămuresc această situație”, a spus vedeta, potrivit kanald.ro.