Vedeta ar putea avea o revenire în forță, în platoul unui alt reality show

În urmă cu aproape două săptămâni, Mihai Bendeac a părăsit scaunul de jurat de la „iUmor” din cauza unor neînțelegeri pe care le-a avut cu producătorii emisiunii de divertisment. Se pare că actorul a găsit o altă cale pentru a rămâne pe micile ecrane. Astfel că, omul de televiziune ar putea fi urmărit de acum pe un alt post, însă tot pe un scaun de jurat al unui concurs celebru.

Mihai Bendeac, în juriu la „Românii au talent”?

Actorul a decis în urmă cu două săptămâni să încheie contractul cu Antena 1, după ce intimitatea sa nu a fost respectată. El a fugit nervos din timpul filmărilor „iUmor” și nu a mai revenit în platou. Potrivit cancan.ro, actorul ar putea ajunge în juriul „Românii au talent”, de la Pro TV. Mihai Bendeac ar putea sta pe scaunul ocupat, o lungă perioadă de timp, de Florin Călinescu.

Omul de televiziune a avut, de-a lungul timpului, câteva oferte clare venite din partea Pro TV. Ultima sugestie a fost postul de jurat al emisiunii „Românii au talent”, acolo unde ar fi trebuit să îi ia locul lui Florin Călinescu. La acea vreme, respectiv toamna anului 2021, actorul a refuzat oferta. Tot atunci a fost momentul în care Florin a părăsit Pro TV pentru Prima TV.

Schimbare de proporții în televiziune! Mihai Bendeac ar putea semna un nou contract de colaborare cu un alt post
Arhivă presă

Mihai Bendeac a spus „pas” Pro TV-ului din cauza contractului pe care îl avea cu Antena 1. După episodul recent, întâmplat în culisele „iUmor”, actorul ar putea accepta o nouă propunere de job. Asta pentru că acum este liber de contract.

Se pare că juratul de la  „iUmor” încearcă să rupă înțelegerea oficială cu Antena 1. În acest moment, părțile sunt la nivel de discuții. Totuși, actorul nu ia în calcul o revenire în emisiune. Până în prezent, el nu și-a oficializat plecarea, din cauza clauzelor ce l-ar „ușura” serios de bani, în cazul încălcării lor.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii