Viața de actor necesită uneori multe sacrificii, iar frumoasa Angelina Jolie pare că nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de cariera sa.

Recent, aceasta a fost surprinsă într-o fotografie pe platourile de filmare pentru cel mai nou proiect al său, filmul „The Eternals”. Șocant a fost părul artistei, care era blond.

Poza a surprins-o pe Angelina în fața unei ape și purtând o ținută în totalitate albă. Se pare că ea a renunțat la frumosul său păr brunet pentru un blond platinat, cel puțin pe perioada filmărilor. Este neclar încă dacă actrița purta sau nu o perucă, însă fanii care au văzut fotografiile i-au adus doar complimente.

În vârstă de 44 de ani, Angelina Jolie este încă un simbol al feminității, surprinzând prin frumusețea ei. Indiferent de look-ul pe care trebuie să îl aibă pentru un rol, aparent, ea arată uimitor în toate.

Filmul „The Eternals” este o producție Marvel, fiind programat pentru lansare în Noiembrie 2020. Thena, caracterul Angelinei, este fiica lui Zuras și a fost născută în Olimpya. Povestea urmărește un grup de nemuritori care au super-puteri, cum ar fi abilitatea de a zbura sau o forță incredibilă.

Recent, Angelina Jolie a declarat că proiectul acesta necesită foarte multă implicare și muncă. Conform artistei, ea va trebui să ia lecții de balet și de scrimă. Cu tot acest efort, ea este foarte încântată pentru rolul său și așteaptă să surprindă spectatorii, cum o face de fiecare dată.