Joi, 21 aprilie, Lidia Buble a fost prezentă în platoul emisiunii matinale de la Antena 1, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Solista nu a mers singură, ci împreună cu una dintre surorile ei, Estera. Cum era de așteptat, Lidia Buble nu a scăpat de glumițele lui Dani Oțil. Prezentatorul tv s-a legat iar de aspectul ei fizic, mai exact de nasul mare al solistei. Cum a reacționat Lidia Buble?

Dani Oțil a râs iar de Lidia Buble că are nasul mare

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună timp de cinci ani, așa că Dani Oțil și-a permis de-a lungul timpului glume cu celebra artistă. Joi dimineață, 21 aprilie, Dani Oțil a avut din nou de comentat la adresa aspectului fizic al Lidiei.

Moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” i-a spus artistei că are nasul mare, iar reacția interpretei nu a întârziat să apară. Nu știm dacă s-a supărat sau nu, însă Lidia Buble a încercat să-i întoarcă ironia lui Oțil.

„Lasă, Dani, că nasul asta nu e degeaba, ți-am mai zis. Este o binecuvântare, eu mă mândresc cu el. Oricum, în locul tău nu aș zice nimic că nici tu nu-l ai mic”, a fost replica genială a Lidiei Buble, în direct, la Antena 1.

captură Antena 1

Lidia Buble nu vrea să se opereze

De-a lungul timpului, Lidia Buble a fost criticată în repetate rânduri că are nasul prea mare și că ar trebui să se opereze. Se pare că vedeta nu prea are de gând să treacă pe la medicul estetician pentru a corecta această problemă. Lidia Buble a recunoscut, însă, că nu este împotriva operațiilor de înfrumusețare, dar doar atunci când este nevoie și doar pentru riduri.

Mie îmi place că sunt un om special, cu nişte trăsături mai aspre şi mai dure, într-adevăr, dar îmi place că sunt diferită de ceea ce vezi în jurul tău. Îi mulţumesc Lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, mi-a dat cele mai frumoase trăsături.

Nu sunt împotrivă, Doamne fereşte, pentru că probabil, la un moment dat, când voi avea şi eu un 50 de ani, 40, şi voi avea şi eu un rid, cum e normal, probabil îmi voi face diferite tratamente, să umplu ridurile, dar să îmi tai nasul, să-mi măresc buzele, niciodată. Mie îmi plac oamenii deosebiţi şi consider că defectele, cum le mai spunem noi, ne fac să fim speciali şi avem ceva aparte”, a spus Lidia Buble, pe rețelele de socializare.