O mamă și un fiu au trăit coșmarul vieții lor. Cei doi au fost protagoniștii unor scene desprinse din filmele de groază, asta după ce un urs a apărut de nicăieri și a început să se servească din mâncarea lor. Mama și fiul luau prânzul într-un loc de camping, cu ocazia zilei de naștere a băiețelului. 

O mamă din Mexic a ajuns virală fără voia ei, asta după ce a dat dovadă de eroism. Toată lumea vorbește despre gestul ei și tot internetul o felicită pentru curajul de care a dat dovadă într-un moment în care multe alte persoane s-ar fi panicat și nu ar fi știut cum să reacționeze.

Scenele au fost surprinse în Chipinque Ecological Park in San Pedro Garza García, Nuevo León, din Mexic. Mama în cauză a planificat ziua de naștere a fiului ei și au vrut să se distreze în natură, departe de agitația orașului. Aceasta a pregătit o masă bogată pentru a-și sărbători fiul, dar habar nu avea că o să aibă și un invitat nepoftit.

Instinctul de mamă nu dă greș niciodată

La un moment dat, prânzul celor doi a fost stricat de un urs. Animalul a apărut de nicăieri și nu părea prea speriat de oameni, semn că nu este pentru prima dată când ia contact cu ei. Fără să fie deranjat sau alungat, ursul și-a văzut de treabă.

Scene greu de privit. Cum și-a protejat o mamă copilul când un urs a apărut de nicăieri la prânzul lor She The People

Animalul sălbatic s-a urcat pe masă și a început să mănânce din bunătățile pe care femeia le pregătise pentru ea, pentru fiul ei și pentru cei care se aflau acolo. Din păcate, planul de acasă nu a coincis deloc cu cel din târg.

În momentul în care a văzut că ursul se îndreaptă către ei și că nu are nicio intenție de a se opri, instinctul de mamă s-a activat imediat. Femeia a acoperit ochii băiețelului și fața și au stat amândoi nemișcați, preț de minute bune.

@skynews A #mum in #Mexico shields her son from a #bear after it #jumps on their table and #devours her son’s #birthday #picnic. The #animal got #dangerously close to the #family ♬ original sound – Sky News