Locuitorii din Paris sunt pur și simplu îngroziți de ceea ce se întâmplă la ei în oraș, de câteva zile. De obicei, parcurile sunt cunoscute ca fiind un loc de recreere și de relaxare, dar, se pare că au devenit un adevărat pericol atât pentru copii, cât și pentru adulți, iar imaginile vorbesc de la sine. 

Parisul este unul dintre cele mai bine cotate orașe din Europa din punct de vedere al dezvoltării economice și nu este de mirare că mulți visează să se mute și să trăiască acolo. Dar, se pare că basmul parizian vine la pachet și cu anumite dezavantaje pe care oamenii de rând le-au sesizat, deja.

Parcurile din Paris nu mai sunt deloc sigure ca altă dată sau, cel puțin, așa susțin cei care au postat o serie de filmulețe în online. În respectivele videoclipuri, se poate observa cum mai multe persoane au un comportament ciudat în plină zi, chiar în apropierea copiilor.

Scene greu de descris în parcurile din Paris. Ce se întâmplă chiar în fața copiilor, de câteva zile Pixabay

Parisul, din ce în ce mai periculos

Cei care au văzut imaginile sunt de părere că persoanele respective nu reprezintă un pericol pentru cei mici, cu atât mai puțin să fie o amenințare. Sunt voci care susțin că respectivii sunt actori și repetă pentru anumite reprezentații în aer liber.

Însă, nu de aceeași părere este și o româncă care a ales să posteze imaginile cu pricina, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la siguranța celor mici în spațiile de joacă.

„Am văzut clipul acesta săptămâna trecută. Se întâmplă chiar într-un parc din Paris, în plină zi, chiar lângă copiii care se jucau nestingheriți, fără ca cineva să intervină. Am rămas șocată. Și m-am gândit la cât de criticată și judecată am fost în ultimul timp pentru că vreau să locuiesc într-o zonă mai liniștită, mai restrasă. Mi s-a spus că îmi privez copilul de oportunitățile pe care le oferă orașul”, a scris românca în social media.

@ancafilip910Incep sa fiu din ce in ce mai ingrozita de lumea in care traiesc. 😥

♬ Where the Spirits Sleep – Eric Heitmann