Momente de groază la bordul unui avion. O femeie a fost găsită fără suflare, la scurt timp după ce aeronava a ajuns la destinație. Ceilalți pasageri au alertat de urgență echipajul navei.

Femeie găsită moartă în avion, în timpul zborului

Pentru pasagerii unui zbor care a plecat din Londra cu destinația Nisa, călătoria va rămâne mereu ca o amintire de groază. O femeie în vârstă de 73 de ani a fost găsită fără suflare chiar în locul său din aeronavă. Cei care au făcut descoperirea au fost ceilalți pasageri.

Totul s-a întâmplat la bordul unei aeronave British Airways, care a decolat de pe Aeroportul Heathrow din capitala britanică. Cursa a durat puțin peste două ore, ajungând la destinația din Franța la timp.

Zborul s-a desfășurat fără niciun eveniment notabil, iar ceilalți pasageri au crezut că femeia doarme. În momentul în care aeronava a aterizat pe aeroport, toți s-au ridicat să-și ia bagajele, mai puțin aceasta. În zadar au încercat să o trezească. Femeia era decedată.

Au fost chemați imediat însoțitorii de bord, care au cerut ajutorul serviciilor de urgență. Pe pistă au ajuns în scurt timp pompierii și personalul medical, care au început manevrele de resuscitare. Au încercat și au încercat, dar în final nu au putut decât să declare decesul acesteia.

Din păcate, un pasager a murit în timpul unui zbor de la Londra Heathrow la Nisa. Gândurile noastre sunt alături de familie în aceste momente dificile. Nu suntem în măsură să oferim mai multe detalii despre persoana decedată., a transmis după incident British Airways, compania care se ocupa de zborul cu pricina.

După incident, a fost confirmată și cauza morții. Se pare că femeia suferise un atac de cord în timpul zborului. Niciunul dintre ceilalți pasageri nu și-a dat seama că aceasta se simte rău și se pare că nici ea nu a mai apucat să ceară ajutor.