Scenariu sumbru cu topoare de revoltă în Argeș „Ce să caute virusul la noi?“

topor-coronavirus

Sătenii din comuna din Argeș sunt revoltați. Mai exact, aceștia sunt din comuna Nucșoara.

Autoritățile au anunțat că acolo se vor face două centre pentru  carantina unde or să ajungă persoanele care sunt suspecte de coronavirus.

Pentru a-și exprima revolta, cei din sat au ieșit în stradă cu topoare. Aceștia solicită mutarea centrului in altă parte.

Strigătul lor a fost:

„Se îmbolnăvesc copiii, se îmbolnăvesc bătrânii dacă aduc virusul aici. Ce să caute cu carantina la noi? Să le mute în altă parte”

Ion Cojocaru a fost și el revoltat  pentru această decizie, mai ales din motivul faptului că acesta nu a fost consultat în urma deciziei deja luate de prefect.

“Am avut informaţia că în zona respectivă se adună grupuri de persoane şi am luat măsurile necesare pentru a ne asigura ca lucrurile decurg normal, fără incidente. IPJ şi IJJ acţionează în asemenea situaţii conform prevederilor legale”, a precizat prefectul din Argeş, Emanuel Soare.

S-a mai precizat faptul ca decizia luată la nivel de județ, este de fapt decizia luata la nivel național și ca nu ar trebui să existe panică pentru că centrele sunt de fapt la granița, iar în cazul în care nu vor mai fi locuri acolo, abia atunci se vor găsi aceste soluții suplimentare.

 

Lasă un răspuns

SMS de groază interceptate la un actor celebru: „Hai să o ardem, să o înecăm înainte”

Alertă de risc biologic! Românii sunt în pericol?