Cine a spus că un zbor banal nu se poate termina într-o notă inedită?!Recent, piloții unui avion Delta au avut parte de surpriza vieții lor. Deși au avut multe ore de zbor la activ, până acum nu au mai trecut prin așa ceva. Luat prin surprindere, personalul de la bord a trebuit să întoarcă aeronava.

De-a râsul plânsul, așa poate fi descrisă situația care s-a întâmplat recent la mii de kilometri în aer. În general, piloții și echipajul avionului sunt antrenați pentru a depăși cu brio orice situație limită. Ei bine, de data asta au fost luați prin surprindere.

Un avion Delta care a decolat din Atlanta și care avea ca destinație Barcelona a fost nevoit să facă cale întoarsă din cauza unui pasager care a avut probleme serioase. Mai exact, acesta a avut o formă severă de diaree care a dat peste cap întregul avion.

Scenariu fără precedent, în avion. Ce a putut să facă un pasager a șocat pe toată lumea. Aeronava a fost nevoită să se întoarcă

Avionul a decolat a doua zi

Avionul zburase de ceva timp și, deși se îndepărtase considerabil de aeroportul de plecare, la un moment dat, s-a auzit pilotul care a cerut turnului de control să se întoarcă de urgență. Se pare că diaree pasagerului respectiv a ajuns în tot avionul, astfel că a fost imposibilă continuare zborului.

”Avem la bord un pacient care a avut diaree în tot avionul. Din cauza mirosului, pasagrii, dar și noi cerem revenirea către aeroportul din Atlanta.”, este mesajul pilotului către turnul de control.

Ajuns pe aeroport, avionul a fost supus unei dezinfecții și a fost curățat așa cum trebuie, astfel ca pasagerii să poată urca, din nou, la bordul lui. Deși au fost întorși din drum, toți au înțeles că asta a fost cea mai bună metodă pentru ei.

”Ne cerem scuze, am depus toate eforturile pentru ca avionul să fie curățat. Ne-am asigurat că pasagerii au ajuns cu toții la destinația la care își planificaseră călătoria”, a fost mesajul companiei aeriene.