Reclamă
Reclamă

Unul dintre cele mai comentate secvențe din filmul „Joker” este atunci când acesta alege să își calmeze una dintre ieșirile sale violente intrând în propriul frigider. După ce golește conținutul acestuia, el intră pur și simplu în frigider și inchide ușa acestuia.

Conform unor declarații recente despre film, această scenă nu a fost plănuită absolut deloc. Joaquin Pheonix a luat decizia în ultimul moment, surprinzând echipa de filmare.

Se pare că scena trebuia să sa termine mult mai devreme, însă Joaquin a hotărât să facă o improvizație și sa intre în frigider. Camerele de filmat nu s-au oprit din înregistrat, în ciuda faptului că gestul său a fost neprevăzut.

Colegii săi de pe platourile de filmare au rămas pur și simplu șocați. Cu toare astea, Joaquin a vrut să intre cât mai bine în pielea personajului său insomniac, iar modul în care a intrat în frigider se pare că a fost singurul mod în care actorul a considerat că își va putea liniști personajul.

Reclamă

Nu este singura scenă din film care a fost schimbată pe măsură ce s-a filmat, însă dintre toate, aceasta a fost cea mai șocantă și mai amuzantă/

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro