Scarlett Johansson pășește pentru a treia oară spre altar! Cine este soțul?

Reclama

Reclama

Deși se bucură pe plan profesional de un succes deosebit, în viața personală Scarlett Johansson nu poate spune că este la fel de norocoasă. Până acum, actrița a avut doar eșecuri în dragoste. După două mariaje nefericite, părea greu de crezut că va mai acorda iubirii încă o șansă.

Cu toate acestea, Scarlett se poate declara în prezent o femeie fericită și împlinită. Ea a apărut recent în cadrul unei emisiuni cu noul său iubit, Colin Jost. Cei doi au fost foarte tandri și păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. Mai mult, actrița a avut o veste foarte importantă de împărtășit fanilor.

Reclama

Pe degetul ei stătea bine ascuns un inel minunat, semn că relația dintre cei doi a devenit foarte serioasă. Valoarea acestuia depășește 350.000 de dolari, iar diamantul care îl împodobește are 11 carate. Tot în cadrul emisiunii, actrița și-a anunțat foarte fericită logodna.

Scarlett și Colin au o relație de doi ani, iar conform declarațiilor actriței, logodna a avut loc în luna mai. Îndrăgostită până peste cap, ea l-a descris pe logodnicul său ca fiind „iubirea vieții ei”.

Vorbind despre viața ei sentimentală, vedeta a declarat:

„Prima oară când m-am căsătorit aveam 23 de ani, nu știam ce este căsnicia. Cred că am romanțat-o într-un fel. E o parte diferită a vieţii mele acum. Simt că mi-am gasit locul, că pot să fac mai multe alegeri în mod activ. Cred că mă implic mai mult decât inainte”

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii