De când a fost demis prin moţiune de cenzură, Ludovic Orban a primit diverse reproşuri şi acuz din partea politicienilor din opoziţie. Situaţia a fost destul de gravă în momentul în care scandalul a ajuns în mâinile lui Ponta, totul s-a transformat într-o ceartă de proporţii cu injurii şi acuze incredibile.

„Si inteleg ca acest mascarici politic va fi propus iar Prim Ministru??? Ce blestem pe Romania!”, a scris fostul premier Victor Ponta.

Ponta spune că Orban declara pe timpul Guvernului Dăncilă că  -„dacă aș fi premier aș interzice ordonanțele de urgență”.

„Update – Ma amuza activarea frenetica a postacilor de la PNL care au primit azi ordin sa ma injure in toate felurile cu lozincile usor puerile si stupide gandite la Partid / intrebarea mea ramane : a spus Ludovic Orban ca, daca ajunge Premier, interzice ordonantele de urgenta ? A spus ? A adoptat Ludovic Orban ca Premier 25 de ordonante intr-o zi ( 55 in 3 luni) – a adoptat! Oricat ma injura pe mine postacii lor acest adevar ramane – iar se face de ras daca merg in continuare cu aces Orban! Punct”, a titrat pe pagina sa de Facebook, liderul Pro România.

Distribuie