După ce a început scandalul marţi seară la finalul şedinţei CEx, Eugen Teodorovici îi răspunde şi azi lui Mihai Fifor, care, făcut șobolan de fostul ministru al Finanțelor, a reacționat spunând „când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull”. Tot scandalul a devenit public și pare să nu aibă final, asta dovedind destule despre cei care au jucat sau joacă un rol important în politica din România!

„Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganță, autosuficiență și, desigur, imoralitate.

Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate. Pentru că, Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană! Și pentru că nu este nimic condamnabil în a acționa cu bărbăție și curaj atunci când alții, mai puțin rezistenți, preferă noncombatul. Pentru că eu am o altă înțelegere a expresiilor „a-ți asuma un eșec” și „a face un pas în spate după o înfrângere”, care în niciun caz nu înseamnă renunțare și umilință”, a scris Teodorovici pe contul său de Facebook.

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici i-a mai explicat lui Mihai Fifor că eșecul nu este al său, ci este eșecul întregului Partid Social Democrat.