Clipe de tensiune între o fostă concurentă de la „iUmor” și faimosul trapper

Blondina a vorbit recent despre incidentul dintre ea și celebrul artist. Tânăra a devenit cunoscută după participarea la emisiunea „iUmor” și a implicării sale în diferite scandaluri. Bia Khalifa susține că Nane i-ar fi trimis mesaje în care o amenința. Conflictul ar fi început imediat ce cântărețul a acuzat-o că i-a vandalizat mașina. 

Acuzații grave

Un nou sandal zguduie showbiz-ul românesc. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 afirmă că Nane este invidios pe ea și de aceea ar fi acuzat-o că i-a vandalizat mașina. Însă, problemele dintre cei doi nu s-au încheiat aici, după cum a declarat blondina. Se pare că artistul i-ar fi trimis mesaje în care sugera că îi dorește moartea acesteia.

După problemele de sănătate pe care le-a avut în urmă cu ceva timp, Bia Khalifa nu se poate liniști din cauza situației dintre ea și Nane. Din perspectiva sa, cântărețul este deranjat de talentul ei muzical. Mai mult de atât, ea susține că își scrie singură piesele, iar faptul că artistul are nevoie de șapte persoane pentru a compune, nu o duce cu gândul decât la un act de egoism din partea lui. În privința vandalizării mașinii cântărețului, blondina susține că artistul ar fi responsabil pentru daunele provocate.

„Mi-a zis că abia așteaptă să vină la priveghiul meu. Probabil este invidios că-mi scriu piesele singură și el se strânge cu șapte persoane să scrie o piesă”, a declarat Bia, la Antena Stars.

Scandalul momentului! Bia Khalifa și Nane își aduc acuzații grave. De la ce a pornit totul
Impact

Cine este Bia Khalifa

Blondina a devenit virală după ce a participat la celebra emisiune de divertisment. Concurenta a venit îmbrăcată doar în măști de protecție și a reușit să îi șocheze atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Numele ei real este Bianca Emanuela Niculai și este fosta iubită a manelistului Dani Mocanu. Tânăra și-a petrecut ultimii ani în Italia, acolo unde a reușit să câștige bani frumoși.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii