Brigitte, o nouă înțepătură la adresa lui Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă își ține mai mereu fanii la curent cu tot ce face. Vedeta a atras, din nou, atenția internauților. Ea a postat un mesaj cu referire la oamenii buni, dar și răi. Să fie asta oare o nouă înțepătură pentru Florin Pastramă?

Brigitte Pastramă a reușit să atragă din nou atenția internauților. De la un timp, relația dintre ea și Florin Pastramă a devenit din ce în ce mai tumultoasă. De ceva timp, amândoi își aruncă replici acide în mediul online. Așadar, Brigitte nu s-a lăsat și a mai postat încă un mesaj cu referire la (încă) soțul ei.

social media

Noua înțepătură a Brigittei Pastramă pentru Florin Pastramă

Brigitte Pastramă este foarte activă pe rețelele de socializare. De la un timp, vedeta a început să îl înțepe în mediul online pe soțul ei Florin Pastramă. Aceasta a spus că Florin a început să devină din ce în ce mai violent în ultimul timp și se gândește serios la divorț. Așadar, Brigitte nu dă înapoi și revine cu un alt mesaj cu referire la soțul acesteia. De data aceasta, bruneta a postat un mesaj legat de oamenii mincinoși, dar și de cei care fac rău.

„Păziți-vă de proroci mincinoși. Ei vin la voi îmbrăcați în haine de oi, dar pe dinăuntru sunt niște lupi răpitori. Îi veți cunoaște după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini? Tot așa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.

Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune. Orice pom care nu face roade bune este tăiat și aruncat în foc. Așa că după roadele lor îi veți cunoaște.”, a postat Brigitte Pastramă pe rețelele de socializare.

Brigitte îl acuză pe Florin Pastramă de infidelitate

În urmă cu câteva zile, Brigitte a mai postat pe rețelele de socializare încă un mesaj cu referire la Florin Pastramă. În acel mesaj, bruneta explica că infidelitatea se plătește scump într-o căsnicie.

„Căsătoria să fie ținută în toată cinstea, și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe cu*ari și pe preacu*ari.”, este mesajul dur postat de Birigitte pe pagina ei de Instagram.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.