Scandalul a pornit în timp ce trenul era garat la stația Unirii 1. Din câte se pare, doi călători au fost cei care au declanșat întregul scandal. Motivul nemulțumirii acestora a fost că mecanicul de tren nu le deschide ușa atunci când își doresc.

Reclamă

Scandalul a pus în pericol viețile pasagerilor

scandalul a pornit din caza că unul dintre călători a vrut că ușa să i se deschidă în stație. Asta deși nu tot trenul apucase să fie garat.Nemulțumit, individul incee să îl înjure pe mecanic și chiar să devină violent.Acesta nu se oprește aici ci îi deschide ușa de la cabina și o trântește ulterior cu putere. Reprezentanții Metrorex susțîn că în ultimele zile călătorii sunt destul de nemulțumiți, iar astfel se iscă un conflict cu ușurință. Mai mult, cei d ela Metrorex au oferit și un punct de vedere cu privire la situația prin care a trecut mecanicul. Scandalul i-a speriat pe ceilalți călători care se aflau în stația de la piață Unirii 1.

Reclamă

„Mecanicul nostru nu avea cum să deschidă ușile, pentru că trenul nu era garat complet. Că atare, dacă se deschideu ușile, la celelalte vagoane se deschideau ușile în tunel. Multă lume este agresivă în perioada asta”, a precizat un angajat Metrorex, conform ziarului Gândul.

Numărul incidentelor la metrou a crescut

Scandalul a ajuns acum în vizorul autorităților, iar în prezent se derulează cercetări în acest sens. În ultimii ani însă tot mai multe evenimente nedorite au loc la metrou.. În 2017, un caz avea să marcheze întreagă țară. Atunci o tânăra a fost aruncată cu intenție în față metroului de către o persoană străînă. Ulterior, oamenii legii au aflat inculpata era Magdalena Șerban. Această a fost supusă mai multor expertize. Scandalul a fost unul uriaș, acuzată încercând înaintea tinerei să mai împingă încă o persoană.  Magdalena Șerban se pare că o confundase pe tânăra cu o cunoștință. Mai mult, față care și-a pierdut viață pe loc călcată de metrou era însărcinată în 3 luni.