Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă, iar protagoniștii sunt Alexandra Stan și Cătălin Măruță. Frumoasa artistă i-a adus prezentatorului o serie de acuzații grave, în cadrul ultimului podcast la care a participat. Ea și-a deschis inima în fața lui Damian Drăghici și a făcut dezvăluiri uluitoare.

Cătălin Măruță a acuzat-o pe Alexandra Stan că minte

Cântăreața a spus că ea nu va mai merge niciodată în emisiunea lui de la Pro TV, după ce acesta s-a comportat extrem de urât cu ea și a trecut peste cuvântul său, dar și peste cel al echipei sale de management. Alexandra a mărturisit că soțul Andrei a publicat un material cu ea, mult mai devreme de data stabilită.

În cadrul emisiunii sale, Măruță a decis să îi dea replica vedetei și a acuzat-o că minte și, poate, că acesta este și motivul pentru care oamenii au călcat-o în picioare. Mai mult de atât, el i-a cerut vedetei să prezinte dovezi clare în care el a scris ceva despre ea și chiar să intre în direct, dacă își dorește.

„Alexandra, poate oamenii te-au călcat în picioare, pentru că ai mințit și pentru că, de foarte multe ori, nu ai fost corectă. Știu că este foarte perciculos, răspunzându-ți astăzi în emisiune, pentru că tu ești femeie, ai început să spui aceste lucruri despre noi și, de ce nu, e mult mai ușor ca lumea să te creadă pe tine. Unde am scris eu ceva despre tine? Poți să ne arăți ceva? Poți să ne arăți vreun lucru scris de Cătălin Măruță despre tine? Poți să le spui oamenilor adevărul și să nu te mai faci victimă, atunci când nu este cazul?”, a declarat el, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, la Pro TV.