Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” a postat pe contul său oficial de socializare zeci de înregistrări dintre Andy Adetu, Cătălin Nițescu și Alex Turcu în care cei 3 folosesc un limbaj grotesc la adresa celorlalti colegi și la adresa producătorilor emisiunii. Cei trei bărbați înjurau și criticau atât colegii din casă cât și pe părinții acestora, dar nici Andreea Mantea nu a scăpat.

 „El ne zicea dacă avem noi probleme pe aici? Băgami-aș **** în neamu lor de ciori! Și ei sunt șmecheri, niște ciori, niște bufnițe. El face glume și râde singur ca prostul. Mi-a zis o gagică să nu-l bați Cătăline pe Livian că e fată, ăla trebuie să se bată cu o fată…Limbian, libidinosul de Libidian. Mă fac de râs dacă-i dau două palme lui Livian. Băgamiaș **** în tactu, în sărăcia voastră și în toți livienii voștrii. Abia aștep să ies din casă să-i dau telefon lu Nelson. Ăla îl injură pe fisu să mai facă și el bani. Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște ciori!Trepăduși!” a transmis Cătălin de la „Puterea Dragostei”.

Andy Adetu a replicat: „Și ei sunt șmecheri? Făcea glume cu voi în casă, acum o săptămână-două, până să intru eu și tot el rădea. E marionetă Livian.”

Concurenții nu s-au oprit la Livian și au trecut la jigniri pentru ceilalti colegi.

„Îmi vorbește mie așa Andreea Oprică? E șmecheră! Dacă îi dau doi **** o ia salvarea!” a transmis Andy Adetu.

Până și Jador a fost subiectul de înjurături și jigniri al bărbaților.

„Jador e un țăran prost nu se compară cu noi. E modest în emisiune, afara nu mai era!”a adăugat Andy de la „Puterea Dragostei”.

„Eu știu treaba asta. Țiganul o încearcă, dar o încearcă prost că nu are calitate. A revenit în casă și mi-a zis să mă dau după canapea că acolo era locul lui. Mi-a zis să mă mut că trebuie să-l primesc ca pe oaspete. Seara mă chema la hotel să bem, dar de fapt mă scotea să mă descoase. Marius era martor. Ai văzut ce înjosire i-a dat Bianca li Livian? Săptămâna asta când a zis el că pentru el emisiunea s-a terminat? Îmi făcea mie o femeie așa?”a spus Cătălin de la „Puterea Dragostei”.

Andy Adetu: „Poate se iubesc frate! Ce să mai zic!”.

Cătălin Nițescu: „Nu există mă așa ceva? Tu poți să stai lângă o femeie zi de zi să nu te pupi cu ea? De două luni de când am venit în casă nu i-am văzut să se pupe, nu i-am văzut să stea în brațe nimic…Ah și Ramona…Fu**** gâtu mătii să vezi ce omor îți dau eu ție Ramono! Și țăranul ala de Phililp, și martalogul ăla, bătrânul ăla de Marius…cu bătrâna aia, dacă mă pun lângă ea zici că sunt fii-su! O femeie de 31 de ani duce copilul la grădiniță, boschetaro! Marius și Livian își dau cu părerea de mine. Eu am stat în spital, eu m-am chinuit mult să arăt bine!”.

Cătălin de la „Puterea Dragostei” a continuat să discute de cuplul Daiana și Gabriel:

„Daiana aia, cum o cheamă, f**** de obosiți, de flaușați cu fătălăul ăla de Gabriel, ăla e un lache, de rădeau de mine că mi-a luat gagicămea bilet.”

Andy Adetu, Cătălin Nițescu și Turcu au fost înregistrați pe ascuns de colegul lor Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Băiatul a făcut public tot pe contul său oficial de Instagram.

„În seara asta demasc fața unor concurenți din casa Puterea Dragostei. Să vedeți și voi adevărata față a ăstora cu mușchi! Vă arăt că nu îmi este frică!” a încheiat Sergio.

Prietenii lui Livian au reacționat imediat și vor să plece în Turcia pentru a îi sări în ajutor. Așadar aceste înregistrări vor avea consecinte enorme asupra celor implicati, nefiind exclus ca ei sa fie descalificati din emisiune. Fanii Puterea Dragostei sunt siderati de limbajul folosit și prin numeroase comentarii pe retelele de socializare declara ca s-au saturat de cele trei personaje din emisiune, care provoacă numai scandaluri: Andy, Catalin si Turcu.