Mașină oficială ONU folosită pentru partidele de sex, un filmuleț de 18 secunde surprinde acest eveniment scandalos. Imaginile prezintă momentul în care o femeie se așează peste un bărbat. Iar cel din urmă se află pe bancheta din spate a mașinii. Se păare că rspectivul mașina de teren ar aparține celor de la ONU. Fapt ce poate fi dedus cu ușurință dat fiind că acesta era înțesat cu foarte multe simboluri care aparțin organizației. Știrea a apărut pe site-ul celor de la BBC.

Oficiali de la Organizația Națiunilor Unite au declarat că sunt de-a dreptul stupefiați, au spus că sunt „șocați” de clipul în cauză. Acesta reușind să murdărească imaginea organizației cu detaliile unui presupus act sexual într-unul dintre autovehiculele oficiale din Israel. În film se poate observa cu ușurință o femeie cu o rochie roșie care se urcase peste un bărbat aflat pe bancheta din spate a unei mașini 4×4 alb cu marcajele specifice ONU. Videoclipul, a fost distribuit în masă pe rețelele de socializare din mediul online. Practic s-a creat o avalanșă de reacții pe social media, cu privire la întâmplarea care a fost surprinsă pe o stradă principală din Tel Aviv.

Mașină oficială ONU folosită pentru partidele de sex

Cei de la ONU au spus că investighează întâmplarea și sunt extrem de aproape de a identifica persoanele care au duis la asemenea incident. Asta folosindu-se de datele oferite în videoclip. Reprezentanții instituției spun că cei implicați sunt membrii din cadrul forțelor de menținere a păcii din Israel. Stephane Dujarric, purtătorul de cuvânt al secretarului general al ONU António Guterres, a fost cel care a oferit declarații tranșante cu privire la persoanele implicate scandalil sexual. El a declarat că scenele sunt „respingătoare”.

Stéphane Dujarric a fost cel care a ținut să precizeze care este poziția ONU față de acest gest. Acesta a calificat comportamentul ce reiese din videoclip chiar „scârbos”. Măsurile ce urmează a fi luate împotriva angajatului ONU sunt extrem de ferme. Asta pentru că organizația are politici stricte cu privire la combaterea abaterilor de natură sexuală. Astfel, nu tolerează nicio scăpare din partea membrilor săi. Astfel care i-au decizii ce încalcă regulile de conduită poate fi repatriată sau scoasă din operațiunile ONU de menținere a păcii. Disciplinarea este responsabilitatea națiunii lor de origine