Un nou scandal în Parlament! Nu, nu George Simion a pornit cearta, așa cum ne-am obișnuit cu toții, ci personajele principale au fost Cătălin Drulă (USR) și Lucian Bode de la PNL.

Liderul USR și fost ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, și ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au purtat o discuție în contradictoriu pe holurile Parlamentului.

Cătălin Drulă i-a reproșat lui Lucian Bode că a făcut anumite modificări la Codul Rutier care îi favorizează pe „șmecherii la volan”. Pe de altă parte, Bode susține că nu a spus niciodată că susține aceste modificări.

„Faci afirmații nejustificate! (…) Am condus împreună această Comisie, niciodată nu am pus ședința Comisiei în paralel cu alte trei, patru ședințe – asta ai făcut. Deci Guvernul României a aprobat un proiect de ordonanță”, a spus Bode.

Bode, către Drulă: Te transformi în ce nu trebuie!

Lucian Bode i-a mai spus lui Cătălin Drulă că nu susține respectivele modificări și i-a reproșat că se transformă în ce nu trebuie și „e păcat”.

Bode: Bineînțeles că nu susțin aceste modificări dacă le-am propus eu. Te-ai obișnuit să faci show şi aici nu e bine. Te transformi în ce nu trebuie.

Drulă: Păstrați puțin eticheta, că eu mă adresez conform rangului.

Bode: Eu te cunosc dinainte de rang.

Astăzi, ministrul Afacerilor Interne a tras un semnal de alarmă privind consumul de droguri. Polițiștii au demarat mai multe verificări în cursul weekendului trecut având scopul de a-i opri pe șoferii care urcă drogați la volan. Peste 4.800 de angajați ai MAI s-au aflat în teren pe parcursul zilelor de 17, 18 și 19 iunie, unde au desfășurat 1.400 de acțiuni.

Scandal monstru pe holurile Parlamentului. Lucian Bode, către Drulă: Te transformi în ce nu trebuie!

Bode: Consumul de droguri la volan riscă să îl egaleze pe cel de alcool

În urma controalelor efectuate au fost reținute 112 permise de conducere din cauză că șoferii s-au urcat sub efectul substanțelor interzise la volan.

 „Este cu adevărat cutremurător ceea ce se întâmplă! Nu vreau să dau un verdict, însă consumul de droguri la volan riscă să-l egalizeze pe cel de alcool”, a spus ministrul.

Oficialul a mai spus că pentru a limita astfel de comportamente care sunt extrem de periculoase, este nevoie de o abordare cuprinzătoare din partea tuturor instituțiilor care au obligația de a-i opri pe acești șoferi.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.