Fostul soț al celebrei artiste și-a făcut simțită prezența la nunta ei.

Sam Asghari și Britney Spears s-au căsătorit. Cei doi au vrut să păstreze totuși discreția cu privire la nunta lor. Vestea cum că cei doi se căsătoresc a apărut doar în publicațiile de specialitate.

Se pare că Britney Spears a avut un invitat nepoftit la nunta sa. Este vorba despre fostul ei soț, Jason Alexander. Se pare că acesta a vrut să întrerupă fericitul eveniment, așa că și-a făcut apariția, neinvitat, la nunta lui Britney Spears și a lui Sam Asghari.

social media

Britney Spears a avut parte de un invitat nepoftit la nunta sa. Este vorba despre fostul ei soț

Celebra cântăreață și logodnicul ei, Sam Asghari erau în pline pregătiri atunci când fostul ei soț a venit neinvitat în vila lor. Jason Alexander, care se știe cu Britney Spears încă din copilărie, a fost căsătorit cu artista pentru un timp destul de scurt.

Atunci când a auzit că Britney și Sam se căsătoresc, acesta a pătruns pe proprietatea celor doi, neinvitat. În cele din urmă, fostul soț al artistei a fost arestat de către poliție. Polițiștii au intervenit la intrarea prin efracție la adresa la care Alexander a venit neinvitat și ulterior, l-au arestat pe acesta.

Un purtător de cuvânt al departamentului a confirmat că Alexander a fost arestat pentru un mandat emis în afara comitatului. Ulterior, bărbatul a fost transportat la o secție de poliție din apropiere.

Britney Spears a suferit un avort spontan

Cu puțin timp în urmă, cuplul anunțase faptul că Britney a suferit un avort spontan. În urmă cu câteva săptămâni, Britney Spears scrisese pe Instagram că va da naștere unui copil. Această veste a venit la cinci luni după ce un tribunal din Los Angeles i-a redat controlul asupra vieții sale. Așadar, actrița a pus capăt tutelei exercitate de către tatăl său, Jamie Spears.

Măsura a fost decisă în anul 2008, din cauza unor probleme psihologice de care artista suferea.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.