Scandal-monstru în Senatul României miercuri între senatoarea Diana Șoșoacă și George Simion. Liderul AUR a venit să strângă semnături pentru moțiunea de cenzură împotriva lui Alexandru Rafila, moment în care Diana Șoșoacă a intervenit, cerându-i să părăsească sala.

„Cum este posibil să veniți să stricați aici ședința când membrii dvs au violat o fetiță de 17 ani. Nu vă este rușine? (…) Haideți, vă rog, ieșiți afară! Cereți-vă iertare de la fetiță. Astea-s școlile de vară? (…) Nu vrem susținători de violatori în sală. Este inacceptabil ce se întâmplă aici”, a spus Diana Șoșoacă.

„PSD-isto pleacă de aici”, i-a strigat George Simion, reproșându-i că îl susține pe ministrul Alexandru Rafila.

Schimb de replici dur între Diana Șoșoacă și George Simion

George Simion: „Hai, hai, zît!”

Diana Șoșoacă: „Nu ți-e rușine, că ești neobrăzat!”

George Simion: „Deci Șoșoacă îl susține pe Ciolacu, pesedistelor plecați de aici!”

Diana Soșoacă: „Esti apărător de violatori!”

George Simion: „Du-te și pupă-l pe Ciolacu!”

Diana Șosoaca: „L-ai pupat tu destul, că ești pe invers!”

George Simion: „Noi nu vrem să o violăm pe dna Șoșoacă!”

Reamintim că IPJ Ialomiţa face cercetări după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, declarând că a fost victima unei infracţiuni de viol. Surse apropiate anchetei afirmă că aceasta a particpat la Şcoala de vară a AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp începând din 14 septembrie.

Scandal monstru între Diana Șoșoacă și George Simion! Foștii colegi de partid își aruncă replici dure: Ești pe invers!

Reacția AUR

Reprezentanţii AUR au transmis luni, referitor la aceste acuzaţii, că singurul incident despre care au cunoştinţă organizatorii în prezent este cel petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie, atunci când minora cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită într-o stare avansată de ebrietate, iar concomitent părinţii tinerei, alertaţi de felul în care ea discuta la telefon, au sunat la poliţie şi au solicitat intervenţia unui echipaj la faţa locului.

AUR mai precizează că fata a venit la eveniment cu acordul părinţilor și a recunoscut ea singură că a consumat alcool, fiind trimisă a doua zi dimineaţă acasă, alături de doi însoţitori care au predat-o părinţilor.

„Alianţa pentru Unirea Românilor a pus la dispoziţia poliţiei listele de participanţi și imaginile video înregistrate pe camerele hotelului”, mai indică reprezentanţii formaţiunii.

Ce spun polițiștii

IPJ Constanţa a transmis că, la sesizarea mamei fetei, care afirma că aceasta nu răspunde la telefon, poliţiştii au mers la hotel și au găsit-o pe adolescentă în cameră împreună cu alte două persoane de sex feminin, ea negând că ar fi fost victima vreunei infracţiuni, lucru pe care i l-a comunicat și mamei sale.

“La data de 15 septembrie a.c., în jurul  orei 23.30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Neptun au fost sesizaţi, de o femeie, cu privire la faptul că fiica sa minoră, de 17 ani, aflată în tabără, nu răspunde la telefon. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat-o pe minoră în camera hotelului unde era cazată, împreună cu alte două persoane de sex feminin”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţiştii au precizat că fata a afirmat că nu a fost victimei vreunei infracţiuni.

“Minora nu prezenta urme vizibile de violenţă şi a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni, în acest sens fiind încheiat proces-verbal. În prezenţa poliţiştilor, aceasta a vorbit, la telefon, cu mama sa, căreia i-a adus la cunoştinţă faptul că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a mai precizat sursa citată.

Din primele cercetări, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că, în perioada 14 – 16 septembrie 2023, minora a participat la o tabără de vară, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp. Fata a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa, fiindu-i prelevate probe biologice.

Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale presupusului viol și pentru a identifica posibilii agresori.