Nu s-au terminat conflictele din tabara Faimosilor nici dupa plecarea Gratielei Duban. Si de data aceasta, aproape toate tunurile s-au îndreptat către Elena Ionescu. Singura care este de partea ei este Emy Alupei.

Cearta dintre faimoșii Elena și Ghiță începe să devină din ce în ce mai mare, iar acuzații grave sunt aduse. După ce prietenia dintre Asiana și Elena a luat sfârșit, de partea celei din urmă a venit Emy Alupei.

Emy Alupei a avut o reacție nervoasă când echipa faimoșilor a pierdut încă un joc în timpul emisiunii difuzate luni seara, 6 aprilie. Certurile în echipa roșie a continuat și după ce Războinicii au câștigat jocul de imunitate. Furioasă că nu se mai înțeleg, noua concurentă de la Survivor România a făcut acuzații grave la adresa lui Ghiță Balmuș. Ea a susține că el este un om fals și a încercat să o atragă pe Asiana de partea lui după ce s-a certat cu Elena.

Emy a declarat că Ghiță o jignea pe Asiana cu Grațiela, iar acum încearcă să fie prietenul ei.

„Nu ți-e rușine, Ghiță? Ești o panaramă de om. Nu te uiți la tine? O făceai pe Asiana **** că se duce la toată lumea și vorbește. Nu ești în stare să-i spui în față. Spune-i în față că o făceai **** cu Grațiela pe plajă!”, a acuzat Emy Alupei.

„Nu pot să înțeleg ce se întâmplă cu Emy! Ea s-a schimbat la față după ce a vorbit cu Elena. S-a stricat starea de spirit a echipei”, s-a apărat Ghiță.