Constantin Enceanu și Grigore Leșe sunt la cuțite.

Sunt ani buni de când Constantin Enceanu și Grigore Leșe nu-și mai vorbesc! De curând, însă, a izbucnit iar scandalul între cei doi artiști. Grigore Leşe a aruncat bomba, după ce a mărturisit că cei care cântă la nunţi nu sunt artişti, ci ciubucari.

Scandal-monstru în showbiz-ul românesc! Constantin Enceanu şi Grigore Leşe sunt iar la cuțite, deși nu mai vorbesc de mai bine de cinci ani. Constantin Enceanu a luat foc, după ce Grigore Leșe a făcut afirmații scandaloase care l-au deranjat enorm pe solist.

Constantin Enceanu s-a luat de Grigore Leșe

„Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”, a spus Grigore Leșe.

foto: Youtube

La scurt timp după ce aceste mărturisiri, interpretul de muzică populară a reacționat și l-a pus la zid pe colegul său de breaslă. Constantin Enceanu nu a fost deloc empatic cu Leșe, despre care a afirmat că nu-l cheamă nimeni la nunți.

Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani. Nu o să-l cheme nimeni la nunți pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți.

Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum”, a declarat Constantin Enceanu, potrivit Ego.ro.

Ce tarif are Constantin Enceanu la un singur eveniment

Fără doar și poate, Constantin Enceanu se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Artistul are fani în toate colțurile țării, care abia așteaptă să îl vadă pe scenă, dar și la evenimentele private.

Pentru un recital de o oră, cei interesați trebuie să scoată din buzunar suma de 2.200 de euro. Onorariul crește pentru patru ore de spectacol și ajunge chiar și la 8.800 de euro.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.