Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai îndrăgiți maneliști din România. Acesta a trecut de curând printr-o experiență mai puțin plăcută. Totul s-a petrecut chiar în timpul unui concert, fiind acuzat că a falsat mai multe melodii.

În timp ce se afla la un concert pe care l-a susținut recent, Bogdan de la Ploiești a avut parte de un scandal monstru. Aflându-se pe scenă și fredonând melodiile sale cunoscute, a fost luat prin surprindere de mai mulți bărbați. În ce sens? Aceștia, pe fondul faptul că artistul de manele falsează melodiile, au instigat la violență.

„A fost un scandal la un eveniment de-ale mele, nu un scandal cu mine. Așa că stați fără grijă, oameni buni. Dumnezeu ne iubește!”, a declarat Bogdan de la Ploiești pe story, fără să ofere prea multe detalii.

Scandal la unul dintre evenimentele lui Bogdan de la Ploiești. Ce a declarat artistul: „Dumnezeu ne iubește!”
Instagram

Bogdan de la Ploiești, acuzat că falsează molodiile în timpul unui concert

Lui Bogdan de la Ploiești nu i-a venit să creadă ceea ce i se întâmplă. Astfel, în acele clipe,  nu a mai avut nici reacție și nu a știu nici cum să gestioneze situația ivită. Grupul de bărbați l-au acuzat pe artist că falsează melodiile și au vrut să sară la bătaie.

Slavă cerului, în apărarea manelistului, au sărit să-l proteje mai mulți paznici, dar și câțiva fani care se bucurau de prezența acestuia la concert. La fața locului, au ajuns imediat și mai multe echipaje de poliție care i-au condus la secție pe bărbații puși pe scandal care, de altfel, au fost reținuți pentru câteva ore să dea declarații.

 Ce a pățit Bogdan de la Ploiești?

Din fericire, cântărețul nu a pățit nimic grav din încăierarea care a avut loc în timpul spectacolului susținut de către acesta în județul Argeș.

„Am un anunț foarte, foarte important de făcut pentru toți cei care cred că îmi pot păta numele, vă las adresa lui Dumnezeu că doar el a făcut posibilă treaba asta. Nu am vrut să intru în acest subiect. Am avut o întâmplare la un concert de-al meu acum câteva săptămâni, un concert foarte mare. […] Eu n-am deranjat niciodată pe nimeni, nici nu voi deranja, nici n-am ajuns la un nivel mic sau mare, nu contează prin scandaluri.”, a declarat Bogdan de la Ploiești pe contul său de Instagram, într-un clip video.