Aseara s-a terminat cel mai recent sezon al Romanii au Talent. Nu se putea insa sa se afle castigatorul, fara un strop de scandal.

Scandal la Românii au Talent!  Radu Palaniță, mecanicul auto care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, i-a impresionat pe cei de acasa! Astfel, acestia l-au votat in numar mare si l-au facut castigatorul sezonului 10 Românii au Talent. Radu a povestit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica a fost dintotdeauna cea mai mare pasiune.  Pe locul 2 s-a clasat Siena Vușcan, iar pe locul 3 Mihai Țigaret.

Scandal la Românii au Talent!  Așa cum se intampla la fiecare concurs televizat, dupa desemnarea castigatorului, a inceput scandalul! Fanii acuza ca Radu nu a meritat sa castige premiul de 120.000 de euro. Mai mult, multi internauti spun ca romanii au confundat emisiunea cu Vocea Romaniei si ca nu un cantaret ar fi trebuit sa plece cu marele premiu acasa. De asemenea, fanii emisiunii acuza ca nu s-a tinut cont de talent, ci de starea sociala.

Scandal la Românii au Talent! Pe pagina oficiala Românii au Talent a inceput un adevarat razboi de comentarii. Au fost multe acuzatii, printre care si cele de masluire a voturilor. De cealalta parte, au fost si sustinatorii lui Radu, potrivit carora acesta merita sa castige pentru ca este un adevarat talent si nu are pregatire in domeniu. Asadar, intre cele doua tabere a izbucnit o lupta in cuvinte.

Ce acuzații se aduc emisiunii Românii au Talent?

”Emisiunea asta este despre talent? Sau ajutor social? Să fim serioşi! Anul trecut croitoreasa, anul ăsta mecanicul? N are voce rea ….dar locul 1??? Iar copilul pianist locul 3? Nu sînt de acord! Votare de rahat….cred că este aranjament….nu ştiu dacă mă voi mai uita vreodată. ….”, a scris Margareta Fodor Schneider într-un comentariu cu postarea cu câștigătorul Românii au Talent.

”Margareta Fodor Schneider este vorba de talent pur fara scoala si ani de munca in acel domeniu . Fii sigura ca tanarul pianist in 5 ani va fi de 10 ori mai bogat ca Radu si la cat talent are Viena il va sustine in scoli acolo doar sa se foloseasca de talentul lui”, a scris și Dana Pintilei în comentariile cu postarea respectivă.

 

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro