Un nou conflict între concurentele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities ”. De data aceasta, cearta s-a produs intre Nicoleta Dragne si Mădălina Pamfile. Cele două și-au aruncat replici dure, iar în cele din urmă Mădălina Pamfile a ales să părăsească platoul emisiunii. 

Un nou conflict la „Bravo, ai stil! Celebrities 

Instagram

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile sunt protagoniste ale unui nou conflict la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cele două și-au aruncat replici dure una alteia. Cearta a pornit de la discuțiile pe care le-ar fi avut Mădălina cu o altă concurentă.

„Ai simțit să o faci pe Ioana răspunzătoare de frustrările tale, pe care-ți ai grijă cu publicul de acasă?”, „Acum faci șantaj sau ce?”, „ Vrei să pun vocalele pe care le-ai dat Ioanei? Ai vrea? N-aș face asta, pentru că nu sunt ca tine”,  sunt câteva din replicile spuse de cele două concurente în timpul disputei.

După schimbul de replici dure, Mădălina Pamfile a hotărât să părăsească platoul emisiunii. Concurenta a ales să se retragă și să oprească cearta. Nicoleta Dragne susține faptul că Mădălina nu a putut să își susțină ideea atunci când a fost contrazisă.

„Bravo, ai stil! Celebrities” are o nouă concurentă

După ce Ioana Filimon a fost descalificată, o nouă concurentă și-a făcut apariția în cadrul emisiunii. Mellina, fosta Războinică de la „Survivior România” i-a luat locul acesteia.

Mellina este o apariție minunată de fiecare dată. După  „Survivior România” , tânăra și-a dorit foarte mult să continue să apară în lumina reflectoarelor. Astfel că, ”Bravo, ai stil! Celebrities” a venit la momentul potrivit. Mellina spune că și-a dorit să intre în competiție pentru a evolua și a învăță tot ceea ce ține de stil. Aceasta a mărturisit că nu se pricepe foarte bine în alegerea ținutelor dar este dispusă să învețe.

„Oameni buni, după cum vedeți n-am avut stare și m-am băgat în alt proiect nebun și frumos. Am acceptat să intru în competiția “Bravo, ai stil Celebrities” tocmai pentru că este o provocare, ceva cu totul nou pentru mine…. din junglă, unde aveam un singur rând de haine am intrat la cel mai mare show despre stil.

Ce caut eu în competiția asta? Caut să învăț, să evoluez și în această direcție, al stilului vestimentar eu fiind o persoană care până în prezent nu am pus accent pe haine, accesorii, imagine în general. Sunt genul acela de persoană și care sunt dă majoritatea banilor pe experiențe, călătorii evidente muzică!”,  a declarat Mellina, noua concurență de la „Bravo, ai stil! Vedete”.