Conflict fără precedent între Nasrin Ameri și Simona Hapciuc. Vedetele de la Antena Stars s-au bătut în baia platoului de la Matinal. Nimeni nu s-ar fi așteptat că între cele două există un asemenea conflict, având în vedere faptul că ele împart același platou.

Conflict fără precedent între Nasrin Ameri și Simona Hapciuc

Scandalul dintre cele două a șocat lumea mondenă. Există zvonuri care spun că relația dintre cele două nu a fost una bună. Deși petreceau multe ori împreună lucrând la Matinalul difuzat pe Antena Stars, vedetele nu își vorbeau prea mult.

Atunci când emisiunea a ajuns la final, „Simona Hapciuc ar fi bătut-o pe colega de platou, Nasrin Ameri, după ce fosta concurentă de la Survivor” ar fi avut o ieșire nervoasă. Blondina ar fi atacat-o pe Nasrin după ce între cele două a existat o discuție aprinsă.

„Simona Hapciuc a așteptat-o pe Nasrin la baie și a sărit să o bată cu pumnii și cu picioarele. Nu a fost o simplă îmbrânceală între fete, a fost mult mai grav. Nasrin a țipat și astfel a venit cineva să o salveze”a precizat o sursă care a fost martoră la conflictul vedetelor pentru cancan.ro.

Conflictul fără precedent între cele două nu a afectat-o pe Simona Hapciuc. Aceasta ar fi făcut câteva declarații în exclusivitate pentru fanatik.ro.

„Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic.

Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, ar fi declarat Simona Hapciuc pentru sursa menționată anterior.

Scandal de proporții la Antena Stars! Nasrin Ameri, prezentatoarea „Matinalului”, bătută în baie de Simona Hapciuc
Instagram

Cu toate acestea, Simona Hapciuc a ținut să le transmită adevărul cu privire la declarațiile apărute în presă.

„Legat de scandalul în care am fost implicată astăzi, vreau să vă anunț că tot ce scrie în presă sub „declarația mea” este fals. Eu nu am dat nici o declarație. Dacă o voi face, o voi face doar pe pagina mea de instagram”, a precizat Simona Hapciuc într-un instastory distribuit vineri.