Scandal-monstru între Ilie Năstase și Ciprian Marica, fin și naș! Fostul tenismen a făcut declarații halucinante despre fostul atacant. Ilie Năstase îl acuză pe Marica, cel care l-a cununat cu Ioana Simion în vara lui 2020, de fals în acte. Mărul discordiei este Fundația „Ilie Năstase” care administrează Baza Voința, estimată la 50 de milioane de euro. Ciprian Marica l-ar fi scos din fundație pe Ilie Năstase, pentru a obține bani mai mulți. Acum, cei doi vor ajunge și în instanță. 

Ilie Năstase l-a dat în judecată pe Ciprian Marica

Ilie Năstase a explicat de unde a pornit tot conflictul dintre el și nașul lui de cununie, Ciprian Marica. Fostul tenismen și fostul atacant al echipei naționale de fotbal sunt la cuțite, iar Ilie Năstase i-a făcut deja plângere penală. Ciprian Marica l-ar fi scos pe fostul jucător de tenis din fundația care îi poartă numele. De asemenea, Ilie Năstase îl acuză pe Marica și că îi urmărește soția, pe Ioana Simion.

„Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație?! Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația altcuiva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutură, că mă duceam cu el la băutură. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, a declarat Ilie Năstase, pentru ProSport.

„Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am vazut cum cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a mai adăugat Ilie Năstase.

foto: social media

Ilie Năstase nu-l iartă pe nașul lui de cununie

Ilie Năstase susține sus și tare că Marica i-a furat fundația și nu va avea liniște până când lucrurile nu vor reveni la normal.

„Mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a mai spus Ilie Năstase, pentru sursa mai sus menționată.