Scandal de proporții între Ema Uta și Iulia Sălăgean. Mărul discordiei dintre fostele lui Alex Bodi

Este scandalul momentului în lumea showbiz-ului. Un schimb de replici dure între cele două foste ale lui Alex Bodi a ținut internauții pe jar. Ema Uta a anunțat că se retrage din relația cu milionarul. Make-up artistul a avut grijă însă să o pună la punct pe mama fiicei afaceristului.

Alex Bodi, la mijloc între cele două femei din viața lui

Milionarul Alex Bodi nu trece prin cea mai confortabilă perioadă a vieții lui. Acesta a ajuns într-un punct pe care l-a mai depășit și în trecut. Mai exact, femeile din viața lui au ajuns la un război cu armele ascuțite! De data aceasta, Ema Uta și Iulia Sălăgean s-au „confrutat” însă prin intermediul rețelelor de socializare.

Iulia Sălăgean a fost prima care a ieșit la rampă și a semnalat o serie de răutăți pe care actuala lui Alex Bodi le-ar avea în ceea ce o privește. Fără să stea pe gânduri, Ema Uta a aruncat de asemenea cu vorbe grele la adresa blondinei.

social media

Aceasta susține că Iulia Sălăgean are un comportament agresiv. De altfel, Ema Uta a dezvăluit că Alex Bodi s-a împăcat cu mama fiicei lui doar pentru a o face geloasă.

Totodată, make-up artistul și-a anunțat retragerea din relația cu milionarul.

Acum 4 luni, când spune ea (eu n-am numărat, sincer) că eu și Alex ne-am certat, Alex i-ar fi propus să încerce să se împace pentru că știa că e singura disponibilă «rapid» cu care mă poate face «geloasă». Dar este de menționat și faptul că tot Alex, după 5 zile, i-a spus că nu poate continua cu ea, că a fost o greșeală, că a realizat că mă iubește și îmi va cere iertare.”, a explicat vedeta.

Ema Uta este nemulțumită de faptul că Iulia Sălăgean merge la fostul ei soț acasă în lipsa ei. De altfel, make-up artistul susține că milionarul ar fi nevoit să îi plătească inclusiv la sală, consumația. Dincolo de toate, Alex Bodi a fost suprins în mall în timp ce i-a dat o palmă peste fund fostei lui. Acestea sunt motivele care au determinat-o pe Ema Uta să spună „stop”, inclusiv relației cu afaceristul.

De altfel, make-up artistul a menționat că Iulia nu face decât să își aștepte fostul soț.

În trecut, Alex Bodi s-a aflat într-o situație similară. La vremea respectivă Bianca Drăgușanu s-a confruntat cu mama fiicei afaceristului.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.