Sătulă de aceeași întrebare, Andreea Bănică a răbufnit! Are sau nu silicoane?

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania si asta se datoreaza vocii sale unice. De parca talentul nu era suficient, Andreea este si extrem de frumoasa si are un trup fără cusur, aratand chiar mai bine acum decat in anii in care s-a lansat in muzica.

Totusi, exista un subiect legat de infatisarea ei care o irita. Încă din vremea în care facea parte din trupa ”Blondi”, frumoasa artistă a fost acuzată că și-ar fi pus silicoane si că nu recunoaște. Deja sătulă până peste cap de veșnica întrebare, Andreea nu a mai suportat și a dat cărțile pe față.

Cântăreața a izbucnit pe contul de Instagram și le-a transmis internauților, care o acuză ca este mincinoasa, că nu are silicoane și că s-a săturat să i se reproseze acest lucru de fiecare dată când poartă un decolteu sau este imbracata mai provocator.

”Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani. De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați! Deci nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare!”, a afirmat artista.

Totodata, Andreea Bănică a ținut să precizeze că sânii i s-au mărit din cauza faptului că a trecut prin două sarcini, punand accent pe faptul că se numără printre singurele vedete de la noi care nu este operată.

”Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am 7-8 kilograme în plus. M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari. Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de greu. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a mai zis ea.

Lasă un răspuns

Pancakes (clătite americane) Jamie Oliver. Super pufoase

Souvlaki din pui. Frigărui grecești