Pest 50.000 de oameni și-au manifestat interesul pentru această proprietate.

Dacă dispui de un buget generos și vrei să faci o investiție imobiliară, atunci această propunere din Spania ar putea fi pe placul tău. Este vorba despre satul care se vinde la prețul unui apartament din zona de Nord a Capitalei.

Salto de Castro este satul care a atras atenția tuturor investitorilor imobiliari și nu numai. Așezarea din Spania a fost abandonată în ultimii 30 de ani, însă potențialul ei este uriaș. Tocmai de aceea, a fost scos la vânzare, iar prețul nu este deloc unul piperat. Așa că, dacă vrei să locuiești în Spania cu bani puțini, Salto de Castro este alegerea perfectă.

Cu 259.000 de dolari intri nu doar în posesia unei locuințe, ci în posesia mai multora dispuse sub forma unui sat. La doar trei ore de mers cu mașina de Madrid, Salto de Castro se află în provincia Zamora, la granița cu Portugalia. Satul are câteva clădiri, printre care 44 de case, o biserică, un hotel, un complex acvatic, dar și o școală. Fiind abandonat de mai bine de trei decenii, satul nu are niciun rezident.

weekend. Satul din Spania care se vinde la prețul unui apartament. Cât trebuie să plătești pentru o astfel de investiție
Moneycontrol

Satul care satisface toate nevoile

La începutul anilor 2000, satul a fost cumpărat de un investitor care și-a dorit să-l transforme într-o atracție turistică. Din păcate, planurile lui au eșuat din cauza crizei economice din 2008. Detaliile au fost oferite chiar de către reprezentantul său imobiliar. „Proprietarul a avut visul de a deschide un hotel, dar proiectul nu s-a putut contura.

Momentan, Salto de Castro este scos din nou la vânzare din cauză că nimeni nu se poate ocupa de mentenanța lui. Până acum, și-au manifestat interesul pentru proprietate 50.000 de potențiali clienți. Agenția imobliară a comunicat faptul că persoane din Rusia, Belgia, Franța și Marea Britanie sunt cei mai interesați de Salto de Castro. Cei care vor să pună mâna pe sat, deja au dat avansul pentru a-și rezerva prioritatea.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.