Reclamă
Reclamă

Şase persoane s-au intoxicat, marţi seară, în judeţul Maramureş, cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor. Două femei însărcinate sunt inconştiente şi intubate.

„Echipajul CBRN din cadrul ISU Maramureş intervine alături de pompierii din Târgu Lăpuş şi echipajele medicale TIM şi EPA SMURD în localitatea Groşii Ţibleşului, unde două persoane de sex feminin, însărcinate, s-au intoxicat cu o substanţă pentru deparazitarea animalelor din gospodărie”, a transmis, marţi seară, ISU Maramureş.

Sursa citată de News.ro a precizat că ambele persoane sunt inconştiente şi intubate şi sunt transportate la UPU Baia Mare. La faţa locului se află şi echipaje din cadrul SAJ Maramureş.

Reclamă

„Celelalte 4 persoane aflate în aceeaşi locuinţă vor fi transportate de către pompieri şi echipajul medical la CPU Târgu Lăpuş pentru monitorizare”, a mai transmis ISU Maramureș.

„În această seară, la ora 19:52, o persoană a sesizat 112, cu privire la faptul că o tânără însărcinată acuză dureri şi se află în stare de inconştienţă. Personalul medical s-a deplasat în localitatea Groşii Ţiblesului, unde au fost identificate două tinere, ambele însărcinate, în stare gravă de sănătate”, a transmis IPJ Maramureş.

La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj al Poliţiei care, din primele verificări efectuate, a constatat faptul că un bărbat, concubinul uneia dintre tinere, ar fi efectuat o dezinsecţie.

Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro