Toate doamnele și domnișoarele își doresc un corp de invidiat, însă acest lucru nu este posibil pentru toata lumea. Probleme de sănătate, lipsa timpului alocat pentru sală sau alte multe cauze sunt cele care ne împiedică să fim sexy, așa cum ne dorim.

Acest lucru nu este chiar atât de grav dacă avem puțin grijă la vestimentație. O ținută adecvată formelor noastre ne poate face să părem scoase din reviste, chiar și cu câteva kilograme în plus.

Mai jos vom prezenta câteva dintre sfaturile stiliștilor cu privire la vestimentație.

Hainele mulate

Dacă ai formele mai pronunțate, o rochie mulată nu face decât să pună accent pe zonele mai voluptoase. Pentru a masca imperfecțiunile, trebuie să alege modelele de rochii care stau libere pe corp, sau cele care evidențiază talia. Rochiile mulate nu fac decât să scoată în față ceea ce vrem să ascundem.

Tricotul fin

Mare atenție la materialele din care sunt confecționate hainele pe care le purtăm! Tricotul fin este unul dintre materialele care ne scot în evidență orice imperfecțiune. Dacă nu ai un corp perfect, cel mai bine este să eviți materialele moi și să te axezi pe cele mai groase, care îți vor acoperi garantat din kilograme.

Decor în zona problematică

Este recomandat să evităm decorurile în zonele pe care dorim să le ascundem. Zona problematică nu trebuie accentuată, iar acest lucru îl putem face cu ajutorul culorilor neutre.

Talia înaltă

Deși multe femei plinuțe consideră că cele mai bune variante pentru a ascunde burtica sunt rochiile sau bluzele cu talie înaltă, acest lucru nu este deloc adevărat. Aceste modele vor sublinia zona problematică și vor atrage atenția asupra ei.

Evitarea curelelor

Burta nu este motivul pentru care să renunțăm la curea. Cele late nu sunt indicate, dar accesoriile subțiri și finuțe pot face diferențe mari. Atenție! cureaua sau cordonul nu trebuie strâns foarte tare.

Materialele transparente

Clar trebuie evitate stofele transparente pentru că ele nu fac decât să ofere o privire largă corpului și să îl expună privirilor.

Stilul vestimentar este o preferință a fiecăruia, însă este bine de reținut accesoriile care nu ne avantajează. Cu toții ne dorim să arătăm impecabil, iar hainele să ne vină ca turnate pe noi. Sfaturile specialiștilor sunt cele care nu ajută să învățăm lucruri noi.