Un incident neobișnuit a avut loc într-o secție de votare din județul Dolj, unde un șarpe a fost descoperit într-o grădiniță organizată ca secție de vot. Oamenii prezenți au observat reptila și au alertat imediat autoritățile.

Autoritățile au fost sesizate printr-un apel la 112, informând despre prezența unui șarpe în clădirea grădiniței din satul Corlate. Jandarmii s-au deplasat prompt la fața locului și au atras reptila lângă o fereastră. Șarpele a fost capturat și ulterior eliberat într-un mediu natural potrivit.

„Am fost alertați în această dimineață de prezența unui șarpe într-o secție de votare dintr-o grădiniță. Echipa noastră s-a deplasat rapid la locul incidentului și a gestionat situația fără probleme. Nicio persoană nu a fost rănită”, a declarat un reprezentant al jandarmeriei locale.

Incidentul nu a avut un impact considerabil asupra desfășurării votului, iar procesul electoral a continuat fără alte întreruperi. Echipajul de jandarmi a asigurat siguranța persoanelor prezente și a monitorizat în continuare zona pentru a preveni alte incidente similare.