Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, face ravagii pe internet cu fotografiile pe care le postează. Aceasta este din ce în ce mai sexy și orice domnișară și-ar dori măcar un pic din farmecul ei. Tânăra începe să semene din ce în ce mai mult cu mama sa și nu doar în ceea ce privește aspectul fizic, ci și după felul în care pozeaza. Imaginea de mai jos este dovada vie a faptului că o prinde din urmă pe mama sa, nimeni alta decât Anamaria Prodan.

Se pare că Sarah este într-o continuă schimbare din punct de vedere fizic. Aceasta și-a schimbat culorea părului și pare că este destul de mândră de alegerea pe care a făcut-o. Se pare că și cea care i-a dat viață, chiar impresara Anamaria Prodan, o susține pe fiica sa în tot ceea ce face.

Mai mult, aceasta îi oferă sfaturi de aur fiicei sale. În fotografia pe care Sarah a postat-o pe rețelele de socializare poartă un costum de baie minuscul, semn că înecpe să-i calce pe urme mamei sale. Se pare că a dat lovitua cu această fotografie, căci prietenii ei de pe rețelele de socializare au fost de-a dreptul fermecați de cum arată Sarah la 20 de ani.

Sarah, fiica Anamariei Prodan, calcă pe urmă mamei sale cu fotografii din ce in ce mai sexy / FOTO

Anamaria Prodan, mereu alături de fiica ei

Sarah Dumitrescu este baschetbalistă în Statele Unite. Acum ceva timp, aceasta a avut parte de un eveniment nefericit atunci când s-a accidentat destul de grav la genunchi. Acum lucrurile au revenit la normal, se pare. Operația a decurs foarte bine, iar Sarah este gata din nou de joc. La acel moment, Anamaria Prodan a fost alături de fiica ei și a susținut-o în acele clipe de cumpănă.

“Sarah este și ea mândria familiei pe parte de sport. Îi merge foarte bine, este în State, este cel mai bun copil la categoria ei de vârstă din America la baschet. A avut de ales din 40 de oferte de la 40 de universități mari din America, ne-am decis foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan.

Sarah, fiica Anamariei Prodan, calcă pe urmă mamei sale cu fotografii din ce in ce mai sexy / FOTO

Anamaria Prodan a văzut negru în fața ochilor în momentul în care a constat că fiica ei nu este deloc bine din punct de vedere fizic, după cum se mărturisește chiar ea la un moment dat.

„Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mărturisit aceasta. “O jucătoare cu un potential imens are dureri sfâşietoare!”, a anunţat comentatorul meciului, iar Anamaria nu mai putea rezista în faţa televizorului. “În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mărturisit Anamaria Prodan.